| Zidovsky a întrebat:

Salut,stie cineva ce se intampla cu yahoo mail? Nu stiu daca voua vi se intampla,dar mie da. De ceva timp, imi cere la fiecare mail intrebarile de siguranta puse la crearea id-ului. Deja am 3 conturi pierdute deoarece nu-mi mai aduc aminte raspunsurile puse la intrebari, de acum 4-5 ani cand am facut mailul. Nici mail alternativ n-am pus,am zis ca n-am eu nevoie,si uite ca am acum,dar prea tarziu. Voua vi se intampla? Si,imi puteti da un link ceva, unde pot trimite mail catre cei de la yahoo? Multumesc

8 răspunsuri:
| alecx4music a răspuns:

Probabil te loghezi dupa mobil, sau dupa un browser care trimite o locatie diferita de a ta.

| Moldovan_Razvan_1993 a răspuns:

Mie nu dar trebuie sa faci altul n-ai ce face

| iuliana2002 a răspuns:

Aaa cred ca stiu se intampla ceva intre internet si yahoo sau iti pui parola gresit
asteapta 2 zile! funda!

| Vitezomanul a răspuns:

Ai aici instructiuni ca sa rezolvi problema.
http://adf.ly/HPDsV
(in dreapta sus o sa apara un skip ad. apesi acolo, si te duce la pagina dorita)

| DJCatalin24 a răspuns:

Intrebarile alea sunt facute cu un scop. Ideea e a atunci cand pui un raspuns pune naibii si tu unul real ca nu sti cum ai nevoie vreodata! happy

| Dutzum a răspuns:

Da si mie mi s-a intamplat...e cv cu unele emailuri...sunt heckeritewinking
eu am asteptat o zi si a mers apoi

| olisacre a răspuns:

Da si mie mi s-a intamplat, sunt vai de capul lor astia de la yahoo, isi vor pierde clientii.

| lucian_2018 a răspuns:

Depinde de ce browser folosesti.