| Danutza_9637 a întrebat:

Salut, stie cineva daca e posibil cumva sa poti sa vezi ce vb pe viber, ce te scrii? Am o mica problema prietenul a inceput sa flirteze cu o fata, am vazut citeva mesaje pe viber restul erau sterse, si nu numai odata. daca exista vreo posibilitate sa vad ce vb cu ea spuneti-mi va rog mult, vreau sa stiu adevaru...

Răspuns Câştigător
| bzza19 a răspuns:

Hmm eventual cand e neatent sau i iei telefonul si mergi la baie iti instalezi din nou viber pe telefonul tau si adaugi numarul lui.o sa primesti pe telefonul lui un mesaj de confirmare si posibil sa mearga.in locu tau ia-si spune verde in fata ca i rup capu daca mai vorbeste cu aia.eu am o relatie de 3 ani jumate dar nu au fost probleme de genu eu am incetat sa mai vb cu baieti el cu fete.

3 răspunsuri:
| Blamely a răspuns:

Nu are rost să te uiți la mai multe mesaje de genul ăsta, îți faci doar rău singură.

| Ottakringer a răspuns:

Buna. Decat sa il spionezi mai bine ii zici direct in fata si gata.
Mai ales daca esti sigura de ceea ce ai vazut chiar nu merita sa te complici. isi bate joc din tine. Fii tare si zii direct in fata tot ce ai pe suflet.

| Danutza_9637 explică:

Eu inteleg ca nu are rost, dar vreau sa ma conving ca e ceva intre ei...varog poate stiti totusi vreo posibilitate?