| andreizwx a întrebat:

Salut

Stie cineva daca este bun routerul Tenda N301 de 300Mbps m-ar interesa sa il cumpar dar nu stiu daca isi face treaba cum trebuie daca e stabil nu pierd semnalul si daca e compatibil si cu RDS are cineva modelul asta daca aveti careva va rog sa imi dati si mie niste detalii dau funda

6 răspunsuri:
| BoOoMbOnik a răspuns:

Daca este cel de la Flanco ieftin de 60 lei pentru ca stiu ca e Tenda dar nu stiu ce nr, sa stii ca e bun. Chiar acum o luna, doua mi l-am cumparat si merge chiar foarte bine, nu am avut probleme cu el. Tot pe RDS am si eu.

| andreizwx explică (pentru BoOoMbOnik):

Ma refer la cel de la Altex la 55 de lei am auzit la un prieten care la cumparat ca ii merge bine si vreau sa stiu daca mai are cineva si cum se comporta la semnal

| BoOoMbOnik a răspuns (pentru andreizwx):

Eu l-am cumparat de la Flanco, am dat 63 lei pe el si imi merge foarte bine. Semnalul este foarte bun si pe distante destul de mari. Eu ti l-as recomanda pe acesta, adica sigur e ok pentru ca abia l-am luat si eu.

| RAY a răspuns:

Nu tenda te rog, am avut necazuri cu tenda, dplink e bun

| andreizwx explică (pentru RAY):

Depinde ce mod ai avut nu chiar toate sunt naspa

| RAY a răspuns (pentru andreizwx):

Eu spun din ce am patit cu ele, desigur ca nu toate, dar ieri cu unu nou nu mergea a costat 120 de lei, e pe dplink kein problem