Ia-ți o husă faină și lasă folia, e o țigănie (sper că nu ții telecomanda in pungă!)
Daca ai o carcasa decenta, nu are sens sa iti iei folie pentru camera. La majoritatea telefoanelor de top, sticla aia de la camera e foarte rezistenta oricum.
Am una de la UAG dar eu nu iau folia ca să nu se sparga camera o iau ca să protejeze de zgarieturi
Afectează cumva?
Camera NU SE ZGIRIIE! Te-ai uitat la clipurile lui JerryRigEverything sau altii care fac ce face si el? E EXTREM DE GREU sa zgirii camera, pentru ca la flagshipuri in special - cum e telefonul tau - sticla aia e Gorilla Glass sau ceva de genul si de cele mai multe ori poti sa freci cu cheia sau cu o surubelnita mult si bine pana sa apara vreo urma de zgirietura. Stai relax & vizonare placuta - https://www.youtube.com/watch?v=4DglJhWNYZc
Am câteva pe camera dar se vad numai la soare sau la bec
Cum ai reusit? Atita vreme cit nu se vad in poze, si de regula nu se vad chiar daca sunt zgirieturi mai insemnate, no problem.
Telefoanele noi nu mai au nevoie de folie protectoare.
Tehnologia e prea avansata incat sa mai fie necesara chizitionarea de plastic sau sticla extra pentru ecrane.
Nici pentru camera eu nu o iau ca se sparge camera o iau ca să nu se zgârie și sa afecteze pozele
Pai camerele nu sunt fragile, dar nici sa nu le tragi prin noroi...
Sticla folosita in smartphone-urile noi e facuta sa fie rezistenta, nu sa aiba nevoie de extra precautie de la alte gadgeturi.
Zgarieturile fine afecteaza cumva camera? Adică calitatea?
Avantaj : orice folie ajuta +1 la protectie
Dezavantaj : daca se murdareste in timp iti blureaza camera