Salut, stie cineva daca la Service Samsung cand iti schimba placa de baza pe un telefon ramane acelasi IMEI original care e pe cutia produsului sau va aparea in sistem la telefon unul diferit? Am nevoie ca sa-mi dau seama daca chiar au facut ce au zis sau nu...
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Deci daca mie dupa "service" imi apare exact acelais IMEI ca pe cutia originala inseamna ca nu au facut nimic, doar au zis, asa e?
Si inca ceva am citit undeva pe net cum ca Samsung ar fi singurul service care migreaza vechiul IMEI pe noua placa cand o schimba, e adevarat sau bullshlit?
Cum fac asta daca eu doar de IMEI ma leg? Daca ei au schimbat placa eu nu mai am cu ce compara decat IMEI-ul care e pe cutie, altceva poate fi cu totul nou si eu sa nu stiu...
Da, imei-ul ala e unic pentru orice dispozitiv care poate comunica gsm, ori, din cate stiu eu, pe telefon, ala e pe placa de baza
TOTUSI, ar trebui sa iti scrie pe certificatul de garantie, schimbat placa de baza, noul imei e "cutare" cu stampila si semnatura
iar daca nu scriu TU SA URLII
TOTUSI, in teorie ei nu identifica telefonul dupa imei, reteaua gsm face asta, ci il identifica dupa un nr de serie, la fel ca orice alta electronica care nu are neaparat gsm, iar ala nu se schimba!
Nah, tocmai ce am aflat de la un amic de la Emag, pot sa rescrie tot si sa puna cele originale peste hardawareul nou, deci n-am nici eu cum sa dovedesc si nici ei, m-as lupta cu morile de vant... Asa ca vrea cineva un S20+ purtat in tipla? )
Da, posibil
din cauza ca se vand foarte rar, piesele de schimb pot fi oribil de scumpe
chiar am vazut trotineta de 3500lei la care, daca vroiai sa schimbi bateria, NUMAI bateria (fara manopera) la magazin costa 3000 de lei
sa nu iti iei o trotineta noua la banii astia?!?
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.189.180.236) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro