| Darr1u5 a întrebat:

Stie cineva daca se poate utiliza Sopcast pentru TV online, daca internetul are limitari proxy? Mi-am descarcat Sopcast pentru desktop insa nu pot sa ma loghez in nici un fel, iar daca accesez siteul mywebtv.info si aleg un anumit canal care lanseaza Sopcast, dupa deschidere, ramane la pasul de logare.

6 răspunsuri:
| DragomirMihail2020 a răspuns:

Salut!
1 Sopcast are 2 etape de logare:
-logare anonima
-logarea contului tau

Link:
http://li.ro/cdmy

2 Folosesc si eu Mywebtv dar merge numai daca ai sopcast.Chiar daca dai click pe link iti deschide sopcastul si te duce direct la canalul care l-ai ales.

3 Daca folosesti login as anonymous (logare anonima) te loghezi anonim fara sa stie nimeni asta inseamna si functioneaza pentru oricine.
PS:Foloseste si bifeaza Auto login this computer.
Cand il deschizi se logheaza automat fara nicio problema.

Sper ca te-am ajutat mult succes.

| DragomirMihail2020 a răspuns:

Exista 3 metode pentru a face acest lucru chiar si eliminarea de limitator de proxy.
1 Daca ai router (la categoria Firewall) trebuie sa cauti aicea difera de la marca/firma la alta locul setari eu am la general poate tu o sa ai la URL sau altundeva.

2 Da click pe start si scrie asa:
inetcpl.cpl
Se deschide o fereastra dai pe Connections=Lan settings

PS:Nu stiu cum va merge netul tau dupa aceea dar mai intai fa un test nu ma intereseaza tipul de retea.
Sunt 2 metode aicea difera si de internet de asta am zis ca nu imi pasa de retea.

-1Sa lasi bifat doar automaticall detect settings restul sa le debifezi si dupa dai OK.
-2 Sa debifezi totul si sa dai Ok.

3 Cea mai simpla cale si cea mai des folosita 85% folosesc acest lucru dau un reset la browsere si la setarile Internet.

start= inetcpl.cpl =Advanced=Reset
Si se reseteaza Internet Explorer.
Pentru Chrome si Torch este la fel.
Chrome=Setari=Setari avansate=Restabileste setarile.

| Darr1u5 explică (pentru DragomirMihail2020):

Ooh...In primul caz nu ma incadrez pentru ca nu am router, iar pentru cazul 2, daca debifez "Use a proxy server for your LAN", raman fara net. Deci doar printr-o adresa specifica si un port anume pot sa fiu conectat la internet, iar in cazul 3 inca nu am incercat, dar nu o sa functioneze din acelasi motiv ca si la 2. Trebuie facut un "tunel" sau ceva asemanator, insa nu stiu exact. Solutia ar fi aplicatia Kepard, insa nu imi convine deoarece costa. PS: locuiesc intr-un camin de studenti, si de aceea avem aceste limitari proxy.

| CTLNcatalin a răspuns:

Foloseste acest site http://goo.gl/EliSBJ.