Mai au putin pana se exting in judetele mari, dar oricum nu recomand mai mult de 2.5G si vezi ca va trebui sa iti cumperi placa de retea sa duca acea viteza, deci daca esti nebun si vrei 10GB pregateste-te sa dai bani cat pe o placa de baza de gaming seria Z sau X plus ca pentru a prinde viteza reala de download ti-ar trebui sa ai numai harduri M.2 sau macar SSD, pe un HDD cu discuri nu vei downloada mai tare de maxim 150mbps.
Hardware-ul nu este o problema, bine. in afara de placa de baza care duce maxim 5gb dar din cate am vazut nu vor exista decat 2 abonamente, unul de 2.5 si altul de 10gb asa ca pentru cativa lei in plus pe luna o sa aleg abonamentul de 10gb.
Prin "mai au putin pana se extind" ai cumva vreo idee cat inseamna acest "putin"? Oricum chiar daca nu ai, mersi pentru raspuns si pentru faptul ca ai specificat partea de hardware pe care multi o ignora.
Pai da dar si cu placa aia de 5gb nu vei atinge viteza de 10 cat iti ofera ei, nici macar aproape, dar nah sa downloadezi cu un 450-500mbps tot e ceva, cand il baga prefer sa-mi bag 2.5gb, placa mea de baza duce 1gb dar o sa fie maxat ceea ce oricum e bine si in viitorul super apropiat dupa ce schimb abonamentul o sa-mi iau o placa separata de retea care sa duca ce-i 2.5gb dar mai mult zic eu nu-mi trebuie desi torentez in draci eu zic ca 2, 5gb ajunge
Eu ma refer la mbps as in mega reali pe secunda, n-ai cum sa ai 700-800 in caz ca nu downloadezi pe un M.2 al dracu de bun, eu pe hdd am ajuns la viteze de 150mbps pe HDD. Si cam asta ar fi viteza reala a netului de 1000 se imparte la 8 sau 10 cum rotunjim noi de obicei si iti da 100 de mega reali viteza de download. Deci cand tu zici 700-800 ma face sa ma gandesc ca downloadezi cu 70-80 de mega pe secunda, am i right?
MonicutZZa întreabă: