anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, știti cum mi-aș putea elibera spațiu din PC? Mi-a rămas cam puțin și vreau să știu cum pot să îl readuc aproape de starea lui inițială (ca atunci când l-am luat) și încă ceva, am foarte puține aplicații.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ce hd ai?

| manuemanoil a răspuns:

Salut! Există câteva modalități prin care poți elibera spațiu pe PC:

Curățarea discului: poți folosi instrumente precum Disk Cleanup pentru a șterge fișierele temporare, fișierele de instalare și alte fișiere care nu mai sunt necesare.

Dezinstalarea aplicațiilor: poți dezinstalaa aplicațiile pe care nu le mai folosești sau pe care le-ai instalat accidental pentru a elibera spațiu.

Mutarea fișierelor: poți muta fișierele mari, precum muzica și filmele, pe un hard disk extern sau pe un serviciu de stocare în cloud pentru a elibera spațiu pe PC.

Comprimați fișierele: poți utiliza un instrument de comprimare pentru a face fișierele mai mici și astfel să eliberezi spațiu.

Dezactivați sincronizarea fișierelor: dacă folosești servicii precum Google Drive sau Dropbox, poți dezactiva sincronizarea automată a fișierelor pentru a elibera spațiu.

Sper că aceste sugestii îți vor fi de ajutor! Dacă ai nevoie de mai multe informații sau dacă ai alte întrebări, nu ezita să mă întrebi.

| gabicoo a răspuns:

Instalează CCleaner și dă cu el! Îl descarci de pe site-ul producătorului CCleaner.com!
Folosește Disk Cleanup (utilitarul inclus în Windows) și curată cu el versiunile anterioare ale Windowsului! La fel fă o defragmentare a discului cu utilitarul inclus in Windows!
Așa vei elibera ceva spațiu! Dacă vei curăța versiunile anterioare ale Windowsului eliberezi multi giga!
Dacă vrei să revii la starea inițială, pe Windows 10 poți, dar se dezinstaleaza tot ce ai instalat, inclusiv Microsoft office! Ai o funcție în settings! Poți opta pentru păstrarea fișierelor personale sau poți face o ștergere mai avansată dar trebuie să salvezi fișierele personale pe un stick!
Succes!

Bula
| Bula a răspuns:

Sterge filmarile, muzica, pozele care nu-ti mai trebuiesc.
Mai ales filmele ocupa mult spatiu.

| netaddicted a răspuns:

Va fi mult mai detaliat dacă există un tutorial video. https://funnyshooter2.com