| daniel_3204 a întrebat:

Salut stiti cumva de ce nu merge sa schimb imaginea la avatar ieu dau imaginea pe care o doresc dar ia tot asa ramane ma puteti ajuta

Răspuns Câştigător
| elena1919 a răspuns:

Asa patesc si eu.le sterg pe toate.pana ramane doar o poza. dupa aia ies de pe mess.intru inapoi si uneori apare imaginea p care o vreau uneori nusad...au si ei "toane"winking

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se schimba dupa o zi 2.

| unknownn a răspuns:

"ieu";"ia"
Mda...asta va fi vitorul Romaniei.

| davidtm a răspuns:

Nu apare imediat.

| ExpertoTpu a răspuns:

Apasa pe tine in lista,daca te ai,sa vezi ca apare imaginea dorita de tine,chiar daca in lista de contacte iti apare imaginea precedenta,tot ce trebuie sa fac e sa iesi de pe mess, si sa reintri dupa catva timp, daca nu merge asa te sfatuiesc sa downloadezi alt messengerhappy Succes

| BubbleShoot a răspuns:

Incearca de mai multe ori.sau iesi si intra din nou pe mess funda?

| Pinguuuin01 a răspuns:

~Buna! Si la mine se face asa intr-un timp.Cand iti pui poza sterge-le pe celelalte si incearca de mai multe ori sa o schimbi.Vei reusi intr-un final.winking Succes.` ~Funda?; o3`

| MichaelPapushel a răspuns:

E foarte usor, depinde daca e ceea ce cred eu.id meu este denis_oprea67

| Fuchii a răspuns:

Poate ai prea multe imagini...happydacă e așa șterge din ele și selecteaz-o pe cea ce o vrei.

| SaraJ a răspuns:

Salut! daca-i vorba de avatarul de la Yahoo Messenger, chestia se intampla cand ai un cont mai vechiut (nu-i stiu exact cauza, s-ar putea sa fie prea multe cookie-uri thinking ). Totusi, solutia este perseverenta. In plus, s-ar putea ca avatarul sa se schimbe fara ca tu sa-l vezi. Incearca dupa ce pui altul sa te cauti pe site-uri gen vizgin.com de "detectare a id-urilor". Ele iti arata si avatarul. Asa vezi daca-i schimbat sau nu.Bafta~!

| Simooxd a răspuns:

Iesi si intra din nou.e din cauza lor, si mie mi se intampla la fel.de obicei cand mi se intampla asta si ies dupa aceea mergehappy. succes!

| meriiAmber a răspuns:

1.schimbi imaginea
2.iesi dupa mes
3.intrii din nou pe mes
4.imaginea dorita e la avatar smug
Asa fac eu :* sper sa-ti mearga.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| soseno a răspuns:

Buna. happy incearca din nou, vezi daca merge...adica s-ar putea sa mearga si tie doar sa iti apara asa.

| Addel a răspuns:

Buna! Nu stiu de ce nu merge.dar mi se intampla si mie, si de obicei dau sign out apoi intru iar.si mi se schimba (unori) s-ar putea sa se fi blocat thinking incearca asta. happy

| Sisuuu23 a răspuns:

Buna! dupa ce pui imaginea care o doresti, iesi de pe messenger si intra iar. la mine asa functioneaza.

| OanaMariaLorena a răspuns:

Poti sa stergi poza care ti-a fost la avatar happy si apoi o pui pe accea pe care o doresti big grin

| seaman194 a răspuns:

Dai sign out si vezi daca s-a schimbat si daca nu mai pune o data poza si ar trebui sa mearga

| zeth1492 a răspuns:

Presupun ca problema asta o ai la mess.iesi de pe mess si intra din nou...am patit si eu si cand am reintrat aveam imag care am vrut-o.