Asa patesc si eu.le sterg pe toate.pana ramane doar o poza. dupa aia ies de pe mess.intru inapoi si uneori apare imaginea p care o vreau uneori nu...au si ei "toane"
Apasa pe tine in lista,daca te ai,sa vezi ca apare imaginea dorita de tine,chiar daca in lista de contacte iti apare imaginea precedenta,tot ce trebuie sa fac e sa iesi de pe mess, si sa reintri dupa catva timp, daca nu merge asa te sfatuiesc sa downloadezi alt messenger Succes
~Buna! Si la mine se face asa intr-un timp.Cand iti pui poza sterge-le pe celelalte si incearca de mai multe ori sa o schimbi.Vei reusi intr-un final. Succes.` ~Funda?; o3`
E foarte usor, depinde daca e ceea ce cred eu.id meu este denis_oprea67
Poate ai prea multe imagini...dacă e așa șterge din ele și selecteaz-o pe cea ce o vrei.
Salut! daca-i vorba de avatarul de la Yahoo Messenger, chestia se intampla cand ai un cont mai vechiut (nu-i stiu exact cauza, s-ar putea sa fie prea multe cookie-uri ). Totusi, solutia este perseverenta. In plus, s-ar putea ca avatarul sa se schimbe fara ca tu sa-l vezi. Incearca dupa ce pui altul sa te cauti pe site-uri gen vizgin.com de "detectare a id-urilor". Ele iti arata si avatarul. Asa vezi daca-i schimbat sau nu.Bafta~!
Iesi si intra din nou.e din cauza lor, si mie mi se intampla la fel.de obicei cand mi se intampla asta si ies dupa aceea merge. succes!
1.schimbi imaginea
2.iesi dupa mes
3.intrii din nou pe mes
4.imaginea dorita e la avatar
Asa fac eu :* sper sa-ti mearga.
Buna. incearca din nou, vezi daca merge...adica s-ar putea sa mearga si tie doar sa iti apara asa.
Buna! Nu stiu de ce nu merge.dar mi se intampla si mie, si de obicei dau sign out apoi intru iar.si mi se schimba (unori) s-ar putea sa se fi blocat incearca asta.
Buna! dupa ce pui imaginea care o doresti, iesi de pe messenger si intra iar. la mine asa functioneaza.
Poti sa stergi poza care ti-a fost la avatar si apoi o pui pe accea pe care o doresti
Dai sign out si vezi daca s-a schimbat si daca nu mai pune o data poza si ar trebui sa mearga
Presupun ca problema asta o ai la mess.iesi de pe mess si intra din nou...am patit si eu si cand am reintrat aveam imag care am vrut-o.
anonim_4396 întreabă: