| TheAnnon69 a întrebat:

Salut, sunt din Constanta, in ultimul timp am o problema cu pingul in cs go fiind intre 120 - 200. Din cate m-am informat,furnizorul de internet ar fi problema. Imi puteti recomanda, va rog, un furnizor de internet astfel incat pingul sa fie sub 70. Tin sa precizez ca actul sunt abonat la eliens, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| ziftode a răspuns:

Ping-ul la CS:GO catre serverele romanesti depinde de un lucru pe care putini il stiu si anume, conexiunea metropolitana (care acum e de fapt nationala) adica ce legaturi au intre ele diversi provideri, in cazul tau e clar ca nu au DELOC, asa ca, connexiunea ta se duce in strainezia pana la backbone-ul european si apoi vine inapoi (poti sa aflii asta singur, deschizi un cmd si acolo scrii
tracert numele_serverului
si vezi pe unde o ia)
moment in care poti sa iti iei ORICE provider care nu e net de cartier (astia nu isi permit sa traga conexiuni metropolitane separate), de recomandat e intr-adevar Digi si Telekom, chiar am telefonul de la Digi (dau 8-9lei pe luna, PE BUNE), are 4G si cand am plecat de acasa cu Laptop-ul am putut sa intru binemercic pe CS:GO prin telefon (si eram in Arad, intr-o pivnita/demisol, deci semnalul ar fi trebuit sa fie slab)

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

RCS-RDS am net de la ei din 2007. Nici o problema + ip dinamic(daca conteaza).

| PatrickPP2903 a răspuns:

DIGI este foarte bun, ti-l recomand