Esti sigur ca nu scrie MB? Cum dracu' 14Kb/s prin fibra optica? Vezi sa nu cumva sa fie o setare aiurea undeva si sa limiteze la viteza aia.Eu am bittorr.ent(program pentru desc.arcare tor.rent) si are optiune speed limit.
Daca chiar iti merge prost fara nici o setare proasta contacteazai pe cei de la care ai internet.
PS: nu o sa ajuna sa descarce cu 3, 6GB pe secunda cand descarci un joc sau orice alt program daca asa ai inteles tu.
In primul rand vezi daca bani pe care ii dai coincide cu mb\s pe care ii ai scrisi in contract/ Daca de ex in contract ai cu 70 kb\s atunci du-te sau suna la firma de la care ai netu si spune-le ca e o problema referitor la viteza, si iti rezolva ei problema. Sau daca nu schimba firma de la care esti abonat cu una mai serioasa, sau... plateste mai mult pentru o conexiune mai buna
Http://www.speedguide.net/downloads.php/
Setezi viteza la 100 MB/s si optimal settings, apesi Apply si resetezi.
Esti sigur ca ai 14kb/s? Ca mi se pare imposibil, nici prin dial-up nu este viteza asa mica. Acolo e in jur de 123kb/s. La cat zici tu, nu ar trebui sa ti se incarce nimic, sau probabil stai 5 minute sa se incarce o pagina. Vezi poate iti poti lua un modem wireless sau daca ai wi-fi, poate prinzi semnal de undeva - si gata - internet gratis!
Astept mult pina se incarca pagina, am scos un cintec si viteza maxima de download e 14 kb/s, nu am wi-fi