anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in Winamp ( am selectata functia sa mearga melodiile in ordine intampatoare ) dau la vreo 5-6 melodi next si dintr-o data nu-mi mai merge sonoru in tot pc-ul, dar nici melodia nu ruleaza in winamp, sta pe secunda zero nu se misca bara ( stiti cei care aveti winampu la ce ma refer). De ce nu mai merge sonoru? nici pe youtube nu mai merge numa ca acolo ruleaza melodia

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Incearca ultimul driver de sunet disponibil pe site-ul oficial al placii de sunet/de baza.

Intre timp poti incerca chestia asta--cand nu ti se mai aude sunetul:

Start-->Run-->services.msc-->OK

Cauti Windows Audio-->click dreapta-->Restart.

5 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

De asemenea poti incerca si Windows Media Player 12(in Windows 7) sau Windows Media Player 11 pentru. versiuni mai vechi de Windows. Eu il folosesc pe 12 de cand s-a lansat Windows 7 si nu vad absolut niciun motiv pentru care sa folosesc Winamp. Ba chiar WMP mi se pare cu cateva clase peste Winamp. Eu tind sa cred ca este, nu doar ca mi se pare...ma rog e parerea mea, nu te obliga nimeni sa ma crezi.

| CM7YRE a răspuns:

Vezi poate ti s-a oprit sonorul din pc tongue Start> all programs > accesories > entertainment > volume control vezi daca-i pe mute sau oprit, sau incearca sa dai un restart la pc poate merge tongue

| sinblade27 a răspuns:

Incearca cu alt player vlc sau chiar media playeru de la windows. posibil sa ai probleme la codec-urile de audio. reinstaleaza driverul si o sa-ti mearga

| mugurel021978 a răspuns:

Eu zic ca e o pb de drivere, e bine instalat driverul pentru placa de sunte? am patit si eu asta. (long time ago)

| MyWorld_3032 a răspuns:

E foarte probabil sa ai virusi in calculator.Verifica!