| nelutu1 a întrebat:

Salut sunt indecis in achizitionarea unui laptop second hand Toshiba Satellite A300D-11V AMD Turion64 X2 TL-60, 3GB, 250GB
Satellite A300D-11V,AMD Turion64 dual core TL60 2.0 ghz, 2GB DDR2, 1GB DDR2 2nd MEM, 250GB SATA, 15.4 WXGA CSV HB, DVD-SM, video ATI RS690MC 832mb, Realtek 802.11(b/g),BT,1.3MPixel Cam+int.Mic, VHP. Ce ziceti se merita sa il cumpar sau este prea vechi pentru 2013 si in cazul in care nu se merita justificati de ce. Astept raspuns cat mai repede.

10 răspunsuri:
| laptopnews a răspuns:

Depinde la ce vrei sa il folosesti. Pentru internet, office, muzica, un film... e ok. La ce pret il iei?

| nelutu1 explică (pentru laptopnews):

Pai pentru internet muzica si poate cate un film hd. Bateria am inteles ca tine 1 ora jumate. Pretul 1000 ron. Mie personal mi se pare ok pentru ca pe eMAG am vazut cu 1199 ron un Asus fara dvd si procesor de doar 1.0 ghz dual core amd si 2gb ram ddr3 si Toshiba are dual core amd 2. 0ghz si 3 gb ram cei drept ddr2. Dar poate ma insel eu. Cei drept nu prea sunt un mare cunoscator IT. Seara buna.

| wolverine13 a răspuns (pentru nelutu1):

Pentru internet, muzica, filme e bun, dar nu cred ca placa video poate reda filme HD. Sincer eu unu nu as da 1000 RON pe el fiind ca nu ai garantie si poate merge o saptaman, o luna si se strica si ai pierdut bani. Mai bine mai stai pana mai strangi ceva bani ca la 1500 RON iti iei nou si are cel putin configuratia lui daca nu mai buna.

| laptopnews a răspuns (pentru nelutu1):

Cred ca mai bine mai astepti putin. Pe la 1400-1500 lei iti iei ceva nou, cu garantie etc. Alegerea e a ta! Succes!

| deeDEE1269 a răspuns:

Are si un prieten de asta dar din cate am inteles eu au 2 placi video una dedicata si una incorporata si daca nu-ti da si driver pentru placa video o sa-ti fie greu la instalare eu zic sa-l iei ca prietenu meu are ultimele updateturi din 2011 pe wind 7 si merge trasnet bafta

| wolverine13 a răspuns (pentru deeDEE1269):

Driverele e ultimul lucru de care trebuie sa iti faci griji cand achizitionezi un PC/Laptop pentru ca gasesti orice driver daca stii sa cauti

| deeDEE1269 a răspuns:

Tias recomand Acer aspire procesor Intel i3-380M 2.6 Ghz, 4gb Ram, Hdd 320, placa video dedicata 1gb Ati radeon eu am dat 17 mil dar cred ca e mai ieftin acum merge super fain nu e el un laptop pentru jocuri dar merge destul de bine cel mai bine daca vrei laptop e pentru muzica filme afeceri jocuri nu prea

| JustM3JustABoy a răspuns:

Cam slabut laptopul...Nu-ti mai bate capul cu el ca nu merita sa-l cumperi! In primul rand este ddr2 si e slab si la frecventa si la capacitate, iti poti face treaba si cu 2 gb Ram sau 3, dar procesorul nu cred ca e prea bun! Adica e AMD, bun, dar de 2, 0 ....nu prea bun! HDD e mic pentru vremurile astea, iar placa video e una integrata, deci nu e buna nici aia! Ia-ti un laptop nou, nu stiu daca va straluci la capitolul performanta dar oricum e nou!

| wolverine13 a răspuns:

Specifica pentru ce vrei sa il iei (internet, filme, jocuri, etc.) ca sa iti putem spune daca e bun sau nu, si eventual un pret

| nelutu1 explică (pentru wolverine13):

Pai pentru internet muzica si poate cate un film hd. Bateria am inteles ca tine 1 ora jumate. Pretul 1000 ron. Mie personal mi se pare ok pentru ca pe eMAG am vazut cu 1199 ron un Asus fara dvd si procesor de doar 1.0 ghz dual core amd si 2gb ram ddr3 si Toshiba are dual core amd 2. 0ghz si 3 gb ram cei drept ddr2. Dar poate ma insel eu. Cei drept nu prea sunt un mare cunoscator IT. Seara buna.