| bianca_3115 a întrebat:

sunt la nivelul 7(ladypopular) si nu ma pricep la mastermind cine ma ajuta? fundawinking

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Eu daca vrei. Uite o sa-ti explic cum se joaca si daca tot nu te descurci, imi dai contul si parola si te ajut eu.

Trebuie sa nimeresti combinatia de culori.Cand nu iti apare nicio bila(alba sau neagra in dreptul combinatiei tale) inseamna ca nu ai nimerit nici o culoare. Daca iti apar bile negre inseamna ca ai nimerit atat bila cat si locul ei, dar daca ai o bila alba inseamna ca bila e corecta dar nu e la locul ei. Te invat o smecherie pe care o folosesc si eu : umpli cate un rand cu 4 bile de aceeasi culoare(primul rand cu 4bile albastre, al doilea cu 4 bile galbene etc) si urmaresti ca in dreptul combinatiei sa-ti apara bile negre(de ex daca iti apare in randul cu albastru o bila alba inseamna ca in combinatia finala ai si o bila albastra). Iei la rand toate bilele(randuri de o singura culoare) si te uiti in dreptul carui rand ai bile negre. Daca ai doua albastre si una galbena si una verde inseamna ca asta e combinatia. Restul tine de noroc. Incearca sa nimeresti ordinea corecta a bilelor. Sper ca am ajutat. Si nu uita: daca nu te descurci da-mi mesaj privat cu contul si parola.

0 răspunsuri: