Nu, nu sunt legale.
De fapt, cele din hipermarketuri sunt legale, dar cele din piete pe care le cumperi de la tot felul de dubiosi nu sunt legale.
DA,este legal si in plus toti cumpara de la "bisnitari". Politia nu are ce sa ne faca!
Ma gandesc ca da, adica nu stiu. Probabil daca le cumperi de la persoane autorizate.dar pana la urma cam toata lumea le foloseste.
Da,au spus si la tv ca in ziua de 31 dec si in noaptea dintre ani ai voie sa le folosesti, ca de-e sarbatoare.dar vezi ai grija sa nu dai banii pe prostii de la aia din piata.cel putin sa fie sigure.noapte buna!
Stiu ca restul raspunsurile nu au fost foarte explicite( "adica unu da altu' ba" )
Dar aici e un raspuns sigur!
Artificile sunt puse pe clase: clasa 1, 2 si 3
Dintre care clasele 2 si 3 au voie sa le foloseasca doar persoanele autorizate si clasa 1 poate fi folosita in noaptea de revelion din curtea proprie. pe majoritatea scrie clasa dar de obicei cele ce se ridica de la sol sunt clasa 2 s 3 sper ca ti-am fost de ajutor.
Eu dau cu clasa 1 si 2 pentru ca clasa 3 e prea scumpa dar stai calm nu are ce sa iti faca toata lumea da cu ce artifici apuca
Buna nici intr-un caz nu sunt legale doar de catre persoane autorizate in acest sens, daca te prinde te arde!
Henrypericolpublic întreabă: