Allview-ul este mai performant decat acel Orange hiro eu te sfatuiesc sa iai Allview are camera mai mare duce mai multe aplicatii il ajuta si procesorul mare este superior acelui Orange hiro sper ca ti-am fost de ajutor funda?
Salut. Orange Hiro. O zic din propria experienta. Versiunea de soft editata de portocalii este usoara, nu foarte dificila fata de varianta oficiala ( Cea de Alcatel ). Procesorul face fata la ORICE din Play Store, RAM suficient, camera face poze uimitoare, iar navigarea pe internet e fascinanta. Il am de 2 saptamani si bateria tine 4 zile in conditii de utilizare medie ( 3 ore convorbiri, 1 ora navigat internet, 10 minute jocuri. Mergi pe increderea celor care detin telefonul. Succes!
Rau ai facut de ai luat allview......am luat hiro si nu am avut ce sa ii reprosez, Allview e chinezarie pura, hiro e asamblat in california dp cum spune antutu
Vin sa il contrazic pe Mihaitza009, deoarece Orange Hiro aka Alcatel OT Idol Mini are procesor mai mare (Cortex A7 dual core de 1, 3GHz) iar Allview are Cortex A9 dualcore de 1GHz; Bateria la Orange hiro tine 3-4 zile in medie; Bluetooth v4 la Hiro, v3 la P5; 97g la Hiro, 134g la Allview. Camera 5Mpx Hiro, 8Mpx P5, dar ambele filmeaza la 720p. Placa video, RAM, display, ROM sunt aceleasi la ambele telefoane, dar Hiro are android 4.2.2 spre deosebire de P5 cu 4.0.4
Eu detin Orange Hiro si il recomand cu placere. Succes!
Prafe amandoua, iti vand eu super telefon.
Nokia 1102, sistem Android 2, 2 Alb Negru. Lanterna cu media de 2 metri.
Statia Radio incorporata. Vrei?
Eu as zice Orange hiro dar eu am un Allview x1 si e super uitate la telefonul asta http://www.flanco.ro/......-soul.html
Orange Hiro.acum 2 zile mi l-am cumparat si merge perfect la jocuri nu mai zic.singura problema pentru mine e autonomia deoarece stau foarte mult pe net sau pe jocuri astfel incat nu tine decat cate 1 zi sau 2 depinde cat de mult il folosesc
Goofy întreabă: