| AndreiRo5680 a întrebat:

Salut! Știe cineva cum pot răspunde la un anumit mesaj pe Instagram? L-am actualizat la ultima versiune, am făcut tutoriale de pe YouTube dar degeaba... Mulți au aceasta opțiune dar eu nu.O fi de la telefon?(am Xiaomi MiA1)

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mai întâi, verifică și vezi dacă nu te-a blocat acel "cineva", imediat, după trimiterea mesajului său. Acesta fiind unul dintre motive.

Un alt motiv ar fi, dacă ai primit raport, pentru vreun mesaj trimis, ori ai trimis prea multe, intr-un timp relativ scurt, iar cei de la Instagram ti-au blocat accesul temporar, fie pentru că ai făcut spam, fie pentru calomnii etc

Poate fi si un bug, dar mă cam indoiesc.
Nu e din cauza telefonului (verifica dacă ii poti răspunde de pe un laptop/PC, după ce te loghezi in aplicatie)

| literallythesamebruh a răspuns:

Cred că acele persoane au Instagram Messenger. Este o combinație dintre cele două aplicații care îți permite să răspunzi la mesaje, să reacționezi,la ele, să schimbi culorile din conversație etc. Practic ai funcții disponibile pe messenger și pe Instagram. Acum un an cred, sau mai bine de atât, puteai face asta, acum nu garantez dacă mai funcționează.

| Sabau_Mihaela_2002 a răspuns (pentru literallythesamebruh):

Și de unde iau aceasta aplicație daca pe magazin play nu e?!?

| literallythesamebruh a răspuns (pentru Sabau_Mihaela_2002):

În prezent, poți face așa: suni pe cineva pe cameră, iar în timpul apelului, te uiți la bara de jos și vei observa un fel de "televizor". Apoi, vei vedea un buton "actualizează mesageria" și ai rezolvat. Aștepți 2-3 ore și vei avea funcțiile.

| Sabau_Mihaela_2002 a răspuns:

Ar putea fi un bug nu stiu când se va rezolva