| Maryan14 a întrebat:

Salut tocmai am instalat win xp pe insa nu merge internetul am intrebat pe cineva si mi-a zis ca nu este instalata placa de retea. Mi-a zis sa caut modelul placii de baza pe internet si sa descarc driverele pentru internet am incercat si eu si el insa nimic. Ma poate ajuta cineva? Modelul placi este GS7610 Ulatra. Multumesc, funda!

7 răspunsuri:
| Λndrei a răspuns:

Pentru drivere îți recomand Driver Genius sau Driver Reviver dar dacă nu-ți merge internetul sunt cam...inutile.Când ți-ai cumpărat placa de rețea, (sau calculatorul cu totul), trebuia să fi primit niste CD-uri cu drivere.Caută-le și încearcă să le instalezi.
Dacă nu încearcă cu CPU-Z și vezi ce model de placă de rețea ai, (văd că ai găsit), și de cine aparține.Intră pe site-ul lor și căută placa. Undeva la secțiunea Support trebuie să poți găsi driverele.

| Maryan14 explică (pentru Λndrei):

Unitatea nu este a mea este a unei vecine si este luata la mana a doua

| Maryan14 explică (pentru Λndrei):

Si apropo idee era daca imi poate cauta cineva, pentru ca eu nu prea ma pricep la cautat straight face

| Λndrei a răspuns (pentru Maryan14):

Se pricepe Google.

| horia2012 a răspuns:

Incearca aici:
http://www.realtek.cz/realtek-download.php?realtek=RTL8131&system=1
(te duci pe "download" si astepti)
dupa ce se descarca, este o arhiva, zip. O derarhivezi si ai gasesti in interior un fisier (.inf). Click dreapta pe el si "install". Restart PC.

| Levelstar a răspuns:

De la ce firma ai internetul?