| GigiManivela a întrebat:

Salut, tocmai mi-am achizitionat o placa video de pe net. Ziceti-mi exact cum fac s-o instalez. laughing

deci, downloadez driverul, sting calculatorul, bag placa video in placa de baza, aprind pc-ul si rulez softul ala pentru driver?

P.S: am windows 7 si din cate stiu eu isi cam face instalarile singur.

Răspuns Câştigător
| mihaixliquid a răspuns:

Salut,in primul rand asigurate ca ai resursele necesare pentru placa achizitionata(puterea necesara pentru buna functionare, versiunea PCI, VGA a slotului de pe laca de baza si cel al placii video)dupa ce inchizi pc-ul este recomandat sa il deconectezi de la reteaua de energie electrica si peurma instalata in slotul destinat pentru placa video, dupa care il reconetezi la energia electrica si recomendat monitorul conectat la placa instalata, intalezi driverul si la finalizarea instalari softwarelui in mod normal iti apare o casuta cu restart. dupa restart este pregatita de utilzare

| GigiManivela explică (pentru mihaixliquid):

Ok, merci. deja 2 mi-au zis ca ar trebui sa se potriveasca. placa de baza suporta pci si placa video tot pci e...iar sursa este ok.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ai luat-o, ai verificat ce slot foloseste?

Ai verificat cat curent consuma si ce sursa ai?

Ai verificat daca foloseste alimentare suplimentara si daca da, care este tipul conectorilor prin care face treaba asta?

In nici un caz nu te baza pe windows pentru managementul unei placi video care nu e on-board. Chiar daca w7 are niste drivere acelea vor fi vechi si vei avea o gramada de probleme cu aplicatiile pe care vei vrea sa le rulezi.

Teoretic, da. Stingi calculatorul, bagi placa, aprinzi calculatorul, rulezi softul. Practic... poti intampina destule probleme.

| GigiManivela explică (pentru anonim_4396):

Da, pci, cu sursa nu am probleme, e pro, alimentare suplimentara, nu foloseste big grin

| LDCCristi a răspuns:

Faci asa
1)Descarci driverul sau poate ai un cd-ul
2)Bagi placa video in slot
3)Bagi mufa aia albastra in placa video
4)Apoi aprinzi calculatoru
5)Instalezi driverul
6)Restart
7)Si gata joci ce vrei tu depinde cat te tine placa
8)Funda