| X3NNoNCs a întrebat:

Salut, Toti pentru Unu!
Am o mare problema cu T o r r e n t u l cand descarc ceva de pe el merge foarte greu si cand descarc ceva de pe brownsere merge foarte bine.
Am un Hard de 80 GB.
Am un processor de 2.80 Ghz, A M D
Rami, 1 GB (DDR2)
Acum folosesc W I N D O W S X P
Am scanat si devirusat pc-ul.
Viteza de Download este de : 14/15 MB pe Secunda.
Eu zic ca de la Hard ca nu are viteza de stocare prea mare.
Nustiu, dau funda-vot. Merci.

Răspuns Câştigător
| cine1cine a răspuns:

Păi loc este destul. Totusi, te-ai mai uitat la hard să vezi căt este de fragmentat? Și să ințeleg că tu nu ai partiția C și partiția D? Tu ai Local și Local C?

9 răspunsuri:
| cine1cine a răspuns:

Prietene, ai mai incercat si de pe alte site-uri să descarci și nu a mers? Ea incearcă sa descarci de pe site-ul ăla cu pirații din caraibe.winking Și vezi dacă și acolo merge greu! Cu ce descarci? Cu u sau cu b?

| X3NNoNCs explică (pentru cine1cine):

Mentionez, cand descarc de pe t o r r e n t, imi merge greu pc-ul iar cand descarc de pe browsere ex [M o z i l a, C h r o m e etc.] merge foarte bine, asta se intampla cand descarc mp3-uri de b r o w s e r e dar cand descarc un film, discografie-muzicala etc. merge greu cu t o r r e n t u l. Ps, cu t o r r e n t u` descarc de pe cont privat, [F i l e L I S T ]

Cu "u"

| cine1cine a răspuns (pentru X3NNoNCs):

Căte paritii ai pe hard? Căt spațiu mai ai pe hard?

2 Partiti [ Local big grin / Local :C ]
25 de GB in Local big grin
10 de GB in Local :C

Da am partitia D, dar mi s-a pus emoticonul " : D " care zambeste. Merci pentru sfat, de mult [cred ca de vreo 3 anii, n`am mai fragmentat hardu" merci.

| cine1cine a răspuns (pentru X3NNoNCs):

Te ajutam cu mai mult dar aici pănă dai un răspuns și pănă apare durează mult de tot! Era bine dacă aveam posibilitatea să vorbim pe mess! Na, pănă la urmă era in interesul tău!

| cine1cine a răspuns:

Prietene, există utlitatr care iți defragmentează super rapid pc-ul si o face extraordinar de bine!

| sparky34 a răspuns:

Incearca sa pui windowsul din nou si va merge pc-ul mai repede.