| SkaterHD a întrebat:

aș vrea să știu dacă mă puteți ajuta cu un sistem de Gaming pana in 29 de milioane să imi meargă bine toate jocurile
Și să fie de pe PcGarage. Aș vrea ca PC-U să aibă :
8 GB Ram, 1TB HardDisk, Procesor AMD FX cel cu 8 core-uri
Placă video : cred că ar fi bună un GTX 750. Pc il vreau pe piese Să ai bă placă de baza, carcasă, cooler și doar să il cumpăr, mulțumesc. Dau FUNDA :*

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Ce te face pe tine sa crezi ca un cpu cu cat are mai multe nuclee inseamna ca este si mai bun? Si tu vrei un amarat de 750 in acel buget?
Prietene, cea mai buna configuratie posibila pana in 3000 lei este asta : http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1334248/
Ca si idee, poti rula toate jocurile full hd preset high-ultra si cele ce va urma sa se lanseze in urmatorii 2-3 ani ok.

| SkaterHD explică (pentru Jipa95):

Faza e că nu vreau Intel, mulți zic i-urile sunt pentru programe si editare video și alți zic amd-urile pentru jocuri

| Jipa95 a răspuns (pentru SkaterHD):

Ma nenicule eu ti-am facut cea mai buna configuratie de gaming pe care o poti lua pana in 300 lei si tu vrei amd? Care is aia multi de spun ca intelurile is mai mult de editare si pentru programe vorbesc prostii. Fa un search mai amanuntit, uita-te si pe youtube la comparatia unui i5 4460 cu un amd de acelasi pret si ai sa vezi performante in gaming mult mai ok pe Intel.

| SkaterHD explică (pentru Jipa95):

Ok man Intel să fie. La acest sistem mai trebuie să cumpăr ceva vreaun cooler sau pot să il cumpăr așa?

| Jipa95 a răspuns (pentru SkaterHD):

Cooler-ul vine in cutie cu procesorul. Atata timp cat nu faci OC procesorului, este foarte ok nu ai nevoie de unul aftermarket.

| HuShEr a răspuns (pentru Jipa95):

Pe procesorul ala nici nu poti sa faci oc ca e blocat nu are k si eu detin procesorul si pot spune ca duce orice joc fara probleme

| Jipa95 a răspuns (pentru HuShEr):

Daca ai memorii ram la o frecventa de 1600mhz si latente ok poti overcloka doar fsb-ul procului ducand la un boost de 200mhz.winking Daca activezi si turbo din bios duci si 3. 6ghz cu el

| HuShEr a răspuns (pentru Jipa95):

De la 3, 4 stock turbo la 3, 6 nu prea e mare diferenta asa ca mai bine il lasi stock decat sa iti mai mananci zilele prin bios (personal mie mi-e groaza sa umblu in bios ma sperie interfata aia laughing)) )

10 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu înțeleg de ce neapărat Pc garage.Nu e singurul magazin on line din lume.
Îți pot face o configurație dar nu de la pc garage(unul din magazinul turmei). Dacă te interesează, te ajut.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acel fx il cumperi doar daca lucrezi cu programe si chestii de genul. un 8 core nici nu e recomandat pentru jocuri.