Da este adevarat ceea ce spui.
Si eu am mai auzit povestea asta de la oamenii din domeniu.
Numai bine!
Parerile sunt impartite. Multi pretind ca pot repara bad-urile. Unii sunt asa de nu zic cum, incat cred ca pot sa le repare pe cele fizice cu un program daca iti vine sa crezi. In orice caz. Parerile sunt impartite dar eu cred 100% ca asta este realitatea. Trista dar adevarata.
Eu cred ca hdd regenerator e mult mai eficient. are capacitatea de a si repara sectoarele rele sau cum le spui tu...bad
Tocmai ce am zis. si nu am zis degeaba. Nu exista asa ceva. Nu poti repara bad-urile. Ceea ce face acel program este doar sa le izoleze pentru a nu se raspandi. Dar izolarea e temporara. Si nu zic asta doar pentru ca am auzit. Am avut un hdd mai vechi. Avea multe bad-uri logice. L-am scanat cu hdd regenerator si bine inteles ca acel program le-a detectat si,, reparat,,. Am folosit acel hard in locul celui bun pe care il am tocmai ca sa vad daca reapar. Am facut testul cu hdd tune. Nu mai era nici o problema. Acest test l-am facut in fiecare zi. Dupa fix 2 saptamani. Au aparut din nou, recunosc ca nu toate. Dar majoritatea. Iar in timp au fost de 2 ori mai multe. Acum fiecare crede ce o vrea.
Ca si program, regenerator e net superior a hdd tune.
regenerator un e Dumnezeu, si in plus trebuie sa intelegi ca hdd-urile au o viata utila. in plus un poti cere sa repare sectoarele unui hdd trecut total dpdv tehnic, adica foarte vechi. eu am folosit regenerator de multe ori si a fost eficient. ca un e free...e altceva, insa e cel mai bun de moment.