| ooAndrewoo a întrebat:

acum 2 zile am incercat sa fac un stik de memorie de 4g Freecome bootabil cu windows 7, insa cand am copiat pe stik fisierele butabile adica Petousb (ceva de genu') ca sa il fac butabil, nu mergea... In fine, am restartat windows-ul si cand am intrat in My computer, am dat click pe removable disk(adica stik) si nu vroia sa il mai deschida. Spunea ceva de genu' " can't recognize it" si calculatorul mergea foarte greu... Plzz dau funda la cel mai bun raspuns happy

8 răspunsuri:
| nutepriveste21 a răspuns:

Verifica stickul si pe alt pc, foloseste un disc cu windows bootabil pentru a formata stickul. Daca nu merge e posibil sa fie defect si e posibil ca de aceia sa nu fi mers si copierea windowsului pe el.

| ooAndrewoo explică (pentru nutepriveste21):

Ok.o sa incerc, si daca merge ce ai zis uh ai funda happy

| horia2012 a răspuns:

Ca sa faci un stik bootabil cu Windows 7 du-te aici si urmeaza pasii:
file:///D:/diverse/Make%20USB%20Boot%20W7/stick%20bootabil%20cu%20Windows%207%20.htm
-In privinta stik-ului tau, incearca sa-l formatezi.
- Daca nu poti accesa stik-ul descarca Unlocker. E gratis si te ajuta sa rezolvi anumite probleme.:
http://www.softpedia.com/progDownload/Unlocker-Download-68439.html
-te duci pe"Softpedia Mirror (US)"
si astepti.
-Dupa ce instalezi Unlocker, te duci
pe removable media, click dreapta, unlocke. Dupa care il formatezi.
-Daca nu resusesti, inseamna ca stikul s-a dus.Se mai intampla.

| ooAndrewoo explică (pentru horia2012):

Am incercat sa il repar cu commant promt, adica am intrat in cmd si am scris chkdsk Z:/f si mi-a aparut o fereastra in care am scris repair Z: si mi-a aparut fereastra cu format Z:... l-am formatat si acum merge de minune big grin

| horia2012 a răspuns (pentru ooAndrewoo):

Foarte bine ai procedat.Si asta era o varianta.
Urmareste ce ti-am scris mai sus cu bootabil.

| ooAndrewoo explică (pentru horia2012):

Nu merge link-ul pe care mi l-ai dat uh ca sa imi fac stick-ul butabil. daca e da-mi-l prin pm...sau da-mi-l pe id-ul asta: alex.alex120

| horia2012 a răspuns (pentru ooAndrewoo):

Da ai dreptate, scuza-ma, nu a luat toata adresa.
Uite inca odata.
http://www.go4it.ro/......e-5283031/

| DiamantulAuriu a răspuns:

Pai du-te cu stickul la alt calculator si daca nu merge nici acolo cumpara altul