Buna
stai linistita, si mie mi se intampla cateodata
da, este de la virusi
si eu am o gramada de virusi si de aia mi se inchide monitorul
descarca-ti un antivirus bun
Sau o pana scurta de curent pe care televizoru sau becu nu o detecteaza dar calculatoarele sunt sensibile
Mi se mai intampla si mie, din cand in cand. Dar nu foarte des. Odata la o luna, doua, cam asa. :]
Sincer, nu stiu. Poate fii de la virusi. Si eu o multime in pc. Mai ales ca nu pot nici sa-i fac curatire, cu acest antivirus. :]
Nu este pana de curent daca se intampla des aveti probleme dar nu cu virusii ei nu fac asa ceva decat un virus fals care iti opreste pcul dar e facut de oricine ca fiind o gluma dar daca nu ai probleme cu MEMORIA RAM...
Poate fi sursa care este pe moarte, spune-mi te rog, ti-a aparut si un ecran albastru inainte sa se inchida? Sau pur si simplu? Incearca o reinstalare de windows de la 0(adica format la hdd). Ce placa video ai? La placile video ati se intampla sa mai piarda semnalul video cate odata, in cazul asta trebuie debifata optiunea Enable VPU Recover din Catalyst. Sper ca te-am ajutat. Daca nu merge nici cu reinstalarea windows-ului da-mi un mesaj.Bafta!
Rosu_Cristi_1982 întreabă: