| Arhix a întrebat:

Acum ceva timp am sters o partite, am un PC de la HP, si am sters o partitie ceva cu HP si acum cand vreau sa instalez Windows 10 dureaza foarte mult, bag stickul, bootez de pe el si dureaza 20 de minute pana apare fereastra, cand ajung sa sterg/creez partitii, cand sterg una dureaza 5 minute pana se sterge, inca 5 minute pana se face una, timp in care cursorul mouseului se transforma intr-o clepsidra. Ce as putea face sa imi mearga?

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Calculator HP, de care?
Probabil că acea partiție era partiția de recovery care era folosită de calculator nu pentru un frash install ci pentru a cârpi sistemul de operare avariat.

| Arhix explică (pentru DeyCj):

Un HP 705 G2 MT, aditional am mai luat la el 8 GB RAM si o placa video RX 550.

| LPCTSTR a răspuns:

Stai. Cu ce Windows a venit calculatorul?
Ai zis "clepsidra" deci sigur ai XP.
Nu poti instala Win 10, mai ales daca ai componente foarte slabe, componente care sunt ok pentru XP.
Esti sigur ca Win 10 iti suporta componentele?

| dannyel86 a răspuns:

Nu ai spus ce sistem de operare ai avut anterior.
Nu toate calculatoarele/laptopurile suporta orice versiune de Windows.
Daca e o configuratie veche, depasita, cu resurse putine, doar un Xp sau cel mult un Windows7 poti instala pe el.

| Bogdan70001 a răspuns:

Amice din ce spui acolo este clara treaba, PC-ul tau pur si simplu NU SUPORTA WINDOWS 10.
--------------------------------------
Funda?

| BostanDaniel1974 a răspuns:

In primul rand ce ram ai si cati gb are hddul daca ai memoria mica incearca wind7 starter e cel mai facil pentru laptopuri cu memoria ram mica daca ai peste 2gb RAM incearca si un 8.1 pe 32 bit