Eu am niste Microlab-uri, tot 2.1, am subwoofer-ul destul de puternic, doar ca bass-ul la birou (unde stau cand ascult muzica) se aude destul de incet, dar vibreaza biroul in fine, cand ma duc in coltul camerei, ghici, zici ca-mi bubuie urechile, la fel si pe hol, sti, la subwoofer conteaza si unde il amplasezi, unii si-l baga in dulap sa aiba rezonanta mai mare...
Oricum, eu iti recomand sa-ti iei o placa audio, s-ar putea ca cea onbord (n-ai zis daca ai placa PCI sau daca o folosesti pe cea onboard), asa, placa onboard s-ar putea sa n-aiba amplificare asa puternica pentru boxele tale, eu in casti cu cea onboard trebuia sa tin pe maxim sonorul, cu placa audio se aude de 4 ori mai tare, si in boxe se simte o claritate mai buna, mai ales la inalte, deci mai intai fa-ti rost de o placa audio.
PS: poti sa-i schimbi subwoofer-ul, doar ca nu vei gasi asa ceva, doar la set cu sateliti... subwoofer doar el nu vei gasi, deci, trebuie sa schimbi tot sistemul, sau iei la mana a 2a (nu sti cat de tare a ascultat si cat de rupta e membrana... ).
Bafta
Folosesc sistemul la pc cu placa audio nu cea onboard iar subwooferul e amplasat sub birou care e in coltu' camerei..nu stiu de ce cand dau bassul mai tare din winamp si pun setarile doar pe bass cand se misca membrana mai mult, bassul baraie si slabeste iar volumul nu e nici la jumatate, asta e o problema? Sau e prea mult pentru bass?