| FocusMood a întrebat:

Am 2 intrebari :
1) Am publicat un video pe YouTube si s-a blocat la 301 views. Stiu ca o sa-si revina dar vizualizarile care le fac in zilele astea, se mai pun?
2) Ce parere aveti despre generarea de bani pe YouTube? E ceva complicat?

Răspuns Câştigător
| FredFlintstone a răspuns:

1) mereu se blocheaza la 300-303 deoarece sunt verificate ca nu cumva sa vie vizualizare "fake" 2) nu e complicat dar e mult de munca si nici nu castigi cine stie ce happy

5 răspunsuri:
| SMSK8Crew a răspuns:

Da, este ceva complicat. Cred ca ai nevoie de cont pe Google AdWords si multe altele

| SouLIce a răspuns:

1 Youtube blocheaza views la 301 pentru a le verifica, uneaori se blocehaza si la 303 sau 313, daca celelalte sunt "autentice" atunci se vor pune si cele despre care vorbesti
2 Sunt destui youtuberi care fac asta doar pentru bani, mie nu mi se pare complicat sa scoti bani din youtube mai ales de cand avem youtube ro

| atomixcc23 a răspuns:

Salut! Iti e blocat deoarece Youtube consideră acel video ca are vizualizari false, il poti debloca rapid si usor cu 2-3 vizualizari de pe mobile. Ai facut vizualizarile cu Vagex? Da, se poate si merge foarte bine, poti scoate usor 500 de euro/luna cu ajutorul youtube-ului din PPD-uri, vrei ajutor contacteaza-mă ( intra pe tara-mea.com (in pagina contact) si lasa-mi un mesaj

| Cezar a răspuns:

Vizualizarile se vor pune si din ziua de astazi!
Iar despre generatia de bani pe YouTube, daca nu esti faimos, nu faci nimic! Poti castiga, dar in nici un caz sa te intretii de acei bani!

| LivingLouder a răspuns:

la multi se blocheaza la 301 views, si da se pun. Si e ok sa castigi bani pe youtube atata timp cat este munca ta, si nu a altuia.