Atunci e clar daca, cu alta placa video iti functioneaza jocurile, noua ta placa video e problema. Pentru o verificare suplimentara, ti-am zis incearca sa o verifici in alt computer, la un prieten sau cineva.
De asemenea vezi ca placa aia video merge pe PCI E 3.0 si placa ta de baza suporta doar PCI E 2.0. Asta nu ar trebui sa fie o problema majora doar ca ii scade din performanta.
Sursa e foarte buna, deci nu ai treaba cu ea! incearca sa intri intr-un joc de 2 bani pe care ar merge orice rasnita de pc, daca pe aia va merge atunci ai luat teapa cu placa video! Oricum acea placa video nu e prea stralucita...
Ai toate driverele instalate corect?
Eu zic sa le mai verifici odata, sa fie actualizate la ultima versiune.
De asemenea verifica si temperaturile CPU/GPU. Nu stiu de ce da imi pare cam dubioasa configuratia ta.
Cu atatea HDD-uri si SSD-uri, muta jocu pe fiecare dintre ele si incearca, poate si asta sa fie o problema.
In ultima instanta nu ai decat sa incerci alta sursa ( sau placa video in alt PC ) sa vezi care e problema, desi 600 W sunt destui pentru configuratia aia. Acum depinde si ce fel de sursa e... Daca e din aia cu 70% eficienta, nu stiu ce sa zic.
P.S: 70% eficienta nu inseamna ca nu iti da 600W, insesamna ca doar consuma mai mult curent sa-ti dea tie 600W. Dar personal nu am incredere in astfel de surse.
Atunci e clar daca, cu alta placa video iti functioneaza jocurile, noua ta placa video e problema. Pentru o verificare suplimentara, ti-am zis incearca sa o verifici in alt computer, la un prieten sau cineva.
De asemenea vezi ca placa aia video merge pe PCI E 3.0 si placa ta de baza suporta doar PCI E 2.0. Asta nu ar trebui sa fie o problema majora doar ca ii scade din performanta.