| Razvan17Me a întrebat:

Am antivirus-ul Avast FREE ANTIVIRUS, si acum cateva zile am dat SCAN pe full system.Am avut niste virusi in Local Disk (Chappy la Volume system si am dat delete...Acum nu mai merge sa ascult melodii.Nu mai merge volumul, dar boxele sunt in regula.Va rog sa ma ajutati cat mai repede, ii trebuie mamei la munca! Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| AdrianL a răspuns:

Cred ca ti-a sters ceva file de la driverul de sunet.Asa cred.....Inceraca sa iti reinstalezi driverul de la placa de sunet.

| Razvan17Me explică (pentru AdrianL):

Ma poti ajuta? nu sunt asa bun la calculatoare. poate gresesc ceva si se duce totul...

| AdrianL a răspuns (pentru Razvan17Me):

Din cate stiu eu avastul cand iti gaseste un virus il baga in carantina.Deci,trebuie sa intri in carantina la avast si sa dai restaurare la ce a sters, chiar daca e virus poate fi un fals pozitiv.Ideea e sa faci sunetul sa mearga iarasi.

| Razvan17Me explică (pentru AdrianL):

Pai imi apare 1.Fix automatically
2.Move to Chest
3.Repair
4.Delete
5.Do nothing
Care e carantina? ca imi apare virusi in C:\System Volume Information\...\A0061414. Aproape toti sunt asa si le-am dat delete ca m-am speriat.

| AdrianL a răspuns (pentru Razvan17Me):

Nu stiu daca asta ajuta, dar deschide "cmd" ca si administrator si scrie acolo urmatoarele comenzi: chkdsk C: /f dupa ce a terminat bagi urmatoarea comanda sfc /scannow si astepti sa termine, dupa care dai restart la computer si vezi daca problema ta s-a rezolvat. (daca nu sti cum sa deschizi cmd ca si administrator cauta pe net ca sunt o multime de informatii despre cum sa faci asta).

4 răspunsuri: