| AlbertoAby a întrebat:

am auzit ca cu wifislax 4.6 poti sa spargi parole wireless este adevarat daca este da dati-mi si mie downloadarea Setup sau daca stiti voi alt program de SPART PAROLE WIRELESS spuneti-mi si mie VA ROG DAU FUNDAAA P.S wifislax chiar nu pot sal instalez....are doua foldere si nu are setup... ajutati-ma DAU FUNDA SI STEAM cs

8 răspunsuri:
| al3xander a răspuns:

Pai este o distributie de linux. trebuie sa arzi imaginea pe un CD si dupa sa boot-ezi de pe el. poate sa nu functioneze pe anumite calculatoare, depinde de configuratie (sa nu fie compatibila placa wireless). oricum nu e asa usor cum ti se pare.

| Constantin_Moisii_1974 a răspuns (pentru al3xander):

Nu-i chiar asa greu cu wifislax 3.4 merge bine
dar prea lent

| al3xander a răspuns (pentru Constantin_Moisii_1974):

Da stiu dar la asta ma refeream si eu: parolele daca sunt prea complexe sunt foarte greu de crackat (chiari mposibil)

| ionutss a răspuns:

Nu stiu daca exista un astfel de program de spart parole wireless... si daca exista vreunul nu ti l va da nimeni degeabahappy

| Yona_Yon_1973 a răspuns (pentru ionutss):

Exista, mai multe asemenea programe

| Yona_Yon_1973 a răspuns:

Exista wifislax 4, 7 e cel mai nou este un program de recuperare a parolelor de mai multe tipuri, dar sa fiu bine inteles de la inceput, spargerea unei parole wireless a unui vecin este infractiune de asta imi rezerv dreptul de a nu pune aici un link de descarcare deoarece nu stiu ce varste aveti si in ce scop vreti sa folositi programul.