| dmalexandru a întrebat:

Salut tpu.Am avut un calculator care mi s-a ars memoria interna si trebuie sa cumpar altu dar nu mai vreau ca mi se repeta din nou acelasi lucru. Tata vrea sa vinda calculatorul si sami ia altceva ori PSP ori PlayStation, voi ce-ati alege psp sau playstation (xbox in niciun caz ca nu-mi permit) si decare psp sau playstation

3 răspunsuri:
| Mergel a răspuns:

Categoric playstation 2 (majoritatea jocurilor si cele mai ieftine is pentru. 2)

| cristisestie a răspuns:

Ma ru nu iti recomand psp sau playstation. Eu iti recomand tot PC dar tu tiai ars RAM-ul deoarece l-ai surpa solicitat.
Adica ori ai bagat jocuri care solicitau mult prea mult RAM decat aveai tu ori stateai ca mine de la 12 PM pana la 3 AM(15 ore)la PC si sa f**t ori s-a ars de la tensiunea ridicata a curentului electric.
Eu iti recomand sa te duci la fan sistem sa iti cumoeri unul nou foarte bun si super ieftin
daca vrei sa vezi preturile uite siteul lor
http://calculatoare.iefteneaua.ro/
Funda plss

| EmoZack13 a răspuns:

Memori, daca te referi la ram se arde foarte, daca este ddr1 probabil erau deja foarte batrane, sfatul meu e sa iti cumperi o placuta noua (1 mil ) daca e hdd atunc8i costa intre 200-350, 400 ron, dar nu vei mai avea probleme cu el, daca nu ai faci overclock