| erabianleonard a întrebat:

Am camtasia si am filmat un video cu dekstop o prezentare cu un tutorial. Am un blog si acel video vreau sa-l pun acolo, video este sub numele de : captured1. Vreau sa pun pe blog si imi spune ca : continutul trebuie sa fie sub forma de imagine sau video. Doar este sub forma de video de ce nu imi da voie ma puteti ajuta va rog mult? happy Multumesc!

Răspuns Câştigător
| RoyDupuis a răspuns:

Probabil atunci cand ai salvat video-ul, nu ai selectat formatul... (afla ce extensie are acest video, ce format este)
Converteste-l cu un program intr-un format care sa-ti permita sa-l urci pe blog sau oriunde in alta parte. Nu stiu ce programe accepta acest format al Camtasiei, eu iti pot spune doar ce am folosit eu... (Ultra Video Joinner, DVDVideoSoft Free Studio- il recomand, e foarte bun dar repet nu stiu daca accepta si formatul Camtasia; sunt programe de convertire)
----------------------------------------------
Sau fa o noua filmare si inainte de asalva video, selecteaza formatul in care doresti sa fie!
Sper ca te descurci cu limba engleza, uite aici un site care iti explica despre formateleCamtasia, ce trebuie sa faci, in fine exact problema ta:
http://www.techsmith.com/tutorial-camtasia-mac-file-formats-prior.html