1. Daca este sters istoricul nu mai ai cum sa vezi ce site-uri au fost cele mai vizitate,
2. Singura modalitate este sa stergi istoricul si nu mai poate nimeni sa il gaseasca.
Exaxt asta nu vreau eu vreau sa fac sau sa mai fac pentru ca mi-am sters un site pe care intram eu si nu mai stiu cum se numeste si de aceea am intrebat daca e sters de la istoric ma gandeam ca poate apare pe undeva la cele mai vizitate dar multumesc oricum de raspuns
Stergi istoricul si in momentul in care il stergi, ai grija sa bifezi toate casutele, inclusiv cookie-urile.
Pentru viitor, cum spunea si Bulannel, foloseste modul incognito (care apare in aceeasi sectiune cu istoricul).
1. Nu se mai pot vedea
2.stergi istoricul._.
sau simpla modalitate ca parintii sa nu vada filmele pentu adulti este sa iti pui parola la pc
ez lul
Nu ai inteles fratele tayson nu vreau sa ascund ceva vreau doar sa gasesc un site pe care l-am sters din greseala am intrat pe un site din america cu tutoriale si lucruri legate de pc si telefoane si din greseala l-am sters nu mai stiu cum se numeste dar stiu ca am intrat de multe ori si de aceea ziceam ca poate aparea la cele mai vizitate
GabrielGL întreabă: