Atata timp cat lentilele se centreaza si imagine se focalizeaza, orice ochelari sunt "ok", am incercat app de la Samsung special pentru VR si mi s-a parut destul de ok
:)... esti sigur ca ai film VR si nu 3D?
e o mare diferenta MARE... eu am S8+ si singurele "filme" VR pe care le-am gasit sunt P0RN, filme normale nu am gasit decat 3D, si care se vad intr-adevar de groaza pentru ca sunt gandite pentru televizor/ochelari 3D si nu VR, iar P0RN-ul care merge are imaginea distorsionata fata de film unde am de 2 ori aceeasi imagine clara! (cam greu de explicat si nu gasesc pe google), incearca asta:
https://www.youtube.com/watch?v=yVLfEHXQk08
asta e SIGUR VR, chiar te poti uita prin ochelarii aia in toate directiile!
Conteaza calitatea ecranului. Dar desi ecranul este foarte performant tot se vad pixeli telefonului din cauza lentilelor care maresc destul de mult. Ochelarii astia sunt doar ca un fel de demo, normal ochelarii cum ar fi HTC Vive sunt cei "CALUMEA" au ecran incorporat si sunt pentru PC. Deci nu prea ai ce face... Sau mai conteaza filmuletele/jocurile care le pui. Iti recomand cedar point de pe magazin play sau roller coaster multiplayer. au o grafica destul de buna. Sper ca te-am ajutat! FUNDA?