Cum adică nu funcționează? Dă-ne niște detalii. Dacă îl introduci în telefon se întâmplă ceva?
Nu l-am introdus in telefon ci in tableta si nu s-a intamplat nimic
Hmm... OK, nu ar trebui să-ți arate nimic, dar cardul ar trebui să-ți apară acolo unde sunt și fișierele din tabletă. Poți verifica prin mai multe moduri dacă tableta a citit cardul:
1) Eu am „ES Explorator Fișiere". Deschide aplicația (poate tu ai alta, dar e același lucru) și caută un folder „sdcard" sau „external sdcard". Dacă l-ai găsit, atunci apasă lung pe el (clic dreapta cum ar fi) și intră la proprietăți. Să presupunem că cardul are 8 GB. La Mărime ar trebui să scrie 7 giga și ceva, iar la utilizat ar trebui să scrie 0 MB. Înțelegi ideea. Înseamnă că cardul e acolo și e nou (gol).
2) Intră în setări, la aplicații, dă clic pe un joc și vezi dacă îți apare comanda „Mutați pe cardul SD". Înseamnă că cardul e acolo și poți muta aplicațiile pe el. Vezi că nu toate aplicațiile se pot muta.
3) Folosind aplicația Clean Master, care e probabil cea mai utilă aplicație din toate de pe Google Store (dacă nu o ai să o pui). Poți verifica dacă ai cardul fie la Antivirus și dai clic pe butonul de opțiuni din colțul dreapta-sus (cele 3 puncte) și vezi „SD card scan", fie de la Manager aplicații, la Mută (caută automat aplicațiile pe care le poți muta din tabletă pe card).
Poti returna produsul daca ai pastrat bonul fiscal si (uneori) ambalajul in care a venit produsul.
Mariaaaaaaa07 întreabă: