| Anonimulnegru a întrebat:

Salut TPU. Am de ales dintre 2 stații de lipit, Gordak 936A și Gordak 938A, Pe care sa o aleg?
Dau Funda!

17 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ai razgîndit? Ieri eai sigur ca vrei letcon cum are maistrul tau.

| Anonimulnegru explică (pentru CristiDinBucuresti):

M-am răzgândit

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonimulnegru):

Dupa ce ti am zis eu ca letconul nu este la fel de bun ca statia de lipit weller

Dar nu îmi iau weller că sunt scumpe și eu vreau ceva de buget, weller incepe de la 900 de lei

Asta e, in electronica trebuie sa investesti, bani in scule si in piese, nu dai bani nu vei face nimic, acum dai pentru statie de lipit, dupa aceea ai nevoie de trusa de surubelnite toate dimensiunile si aia costă c am 800-1000 lei, ca fiecare aparat are alt tip de surub, imbus cruce etc si fara surubelnita potrivita te uiti la el, daca vrei sa repari lcd uri leduri smart tv uri trebuie bani de piese, surse panglica si display te ruineaza, costă peste 300 lei, fara bani nu poti fara sa investesti in scule profesionale degeaba dai bani pe cursuri, ăia nu i ti asigură materiale alea ti le cumperi tu, statii de lipit, truse de scule si piese.

Acuma sunt la inceput, vreau sa investesc mai puțin și după mai mult

Mult succes

| Frank51 a răspuns (pentru Anonimulnegru):

Nu asculta de Cristi.

Ia-ți ce stație de lipit dorești, letconul ține mult si bine, vârful se schimbă foarte rar, dacă este folosit corespunzator(folosit sacaz sau colofoniu, curățat vârf bine cu sârmă și cârpă la final până este curat). Eu am un lecton de 20 lei, am lipit peste 10 plăcii de 70x120 cu sute de componente, si vârful este ca nou, singurul dezavantaj la letconuri ieftine este timpul de așteptare până se încinge.

| Anonimulnegru explică (pentru Frank51):

Ok, mulțumesc!

Răspuns utilizator avertizat
| gabicoo a răspuns:

938A!
Are, în plus, indicator LED pentru temperatură!

Răspuns utilizator avertizat