Http://www.paginata.com/paginata/tag/adhoc Deci tu ai wireless la amandoua laptopuri? si vrei sa intri pe internet de pe amandoua? pai nu ai modem cu wireless incorporat? sau nu sti sa il setezi?
Am modem speed touch 330 si nu prea stiu prea multe despre el si nu stiu sa il setez!
Pai fii atent Cred ca are wireless si chiar daca nu are are mai multe porturi deci poti pune pe cablu si celalalt laptop deci deschide internet explorer si scrie in bara de adresa (url) 192.168.1.1 iti va aparea o casuta in care vei pune la username admin si la parola admin apoi iti va aparea o pagina si pe partea stanga a monitorului va trebui sa iti apara un meniu de unde poti sa/si alegi Basic apoi se deschide mai multe pe rand in jos sub basic cauta daca scrie wireless inseamna ca ai wireless [daca nu te-ai descurcat ia id meu pustiul_red si vorbim acolo.]
p.s tu nu ai specificat cum ai modemu conectat unu din laptopuri wireless sau cablu.
Simplu de tot.Cu un ROUTER poti distribui internet chiar la 4 compuri si nu costa nimic in plus la abonament, odata instalat nu trebuie sa setezi nimic o ia din prima.Succes