Mai mult ma interesa daca sunt compatibile , dar daca nu ai zis nimic o iau ca un da.
Pai sunt compatibile , deci ai luat acel da bine
Felicitări! Tocmai ai făcut un sistem de calcul cum trebuie(se vede că te-ai documentat foarte bine în prealabil).
Configurația este minunată pentru gaming, mai ales că mai nou calculatoarele sunt cam... consumabile și părerea mea este că nu are sens să investești în hardware puternic când știi că peste doi ani(de exemplu) aceste componente vor devenii vechi, dar totuși în locul tău nu aș merge pe rami și sursă de alimentare așa scumpă.De ce? Simplu.Investești prea multicel în așa ceva pe când poți pune de exemplu rami de 1600 mz Kingston și sursă de alimentare de exemplu Superflower(certificată 80+ bronze e arhisufucent pentru o stație de jocuri casnică), deoarece mai nou nu prea mai poți garanta 100% că un produs de brand cunoscut este calitativ 100% versus un produs de brand mai puțin cunoscut, ce face același lucru, are aceleași proprietăți, dar fiind un brand necunoscut, are juma de preț(sper că ai înțeles ideea). Succes
1. Sursa nu este suficienta pentru ce ai acolo, minim 700 ai consumatori calumea intr-un joc gen crysis 3, iti trebuie energie pentru placa video si procesor mai multa + hdd-ul acela.
Insa de ce ai optat special pentru amazon, si nu Romania, eMAG, pcgqrage sau alte firme?
Avand in vedere ca nu locuiesc in Romania, nu as avea de ce sa iau de acolo
Imi pare rau, nu era specificat pe undeva, de ce le comanzi fix de acolo, mda, la sursa mai merg modificari!
Da, sunt perfect compatibile, nu ar trebui sa ai nicio problema cu el. Ma bucur ca ai investit mai mult in placa video decat in procesor, majoritatea ar fi facut invers. Sursa cred ca ar trebui sa faca fata fara probleme desi e de doar 550w... E un sistem bun, capabil sa duca cam toate jocurile la ultra la 1080p fara probleme
Sa il stapanesti sanatos!