| Alin_Mihai_1998 a întrebat:

Salut, TPU!
Am și eu o problemă cu router-ul meu. Am un D-Link 600 și îl folosesc de ceva timp, pot spune că 1/2 ani și net de la RDS.
Astăzi, nu știu ce s-a întâmplat, dar nu mai merge internetul pe PC. Când mă conectez la Wi-Fi merge perfect pe telefonul, dar pe calculator nu merge. Am intrat http://192.168.0.1/ și m-am uitat la setări, sunt bine făcute, am restartat router-ul de câteva ori și... nu știu de ce, dar tot nu merge. Nu știu dacă e de la PC sau router, am încercat să dau restart și la PC, dar nimic... Sper ca voi să mă puteți ajuta. :)
BTW: Dau și fundă celui care mă ajută! :)

4 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Placa de retea functioneaza? Iti apare vreo eroare in dreapta sau totul e ok? Incearca sa dai un ping din cmd catre adresa routerului sa vezi daca merge.

| Alin_Mihai_1998 explică (pentru CM7YRE):

Totul este ok, până acum mergea perfect, acum singura diferență e că îmi apare jos la windows 7 semnul exclamării acolo și scrie „no internet acces", ah, dar și nu folosesc wi-fi la pc.

| ÄndrëÿCoolZ a răspuns:

Incerca sa ii mai faci setarile inca odata de exemplu: Nume, parola! Daca ii suni pe cei de la RDS te intreaba daca este un router achizitionat de la ei iar daca nu este de la ei nu ii intereseaza! Incerca sa faci cum ti-am spus mai sus daca nu merge uitate pe certificatul de garantie si contacteaza pe cineva de la ei!

| Alin_Mihai_1998 explică (pentru ÄndrëÿCoolZ):

Am făcut asta, dar nimic... Și nu, nu este un router achiziționat de la ei.