| Gabitu698 a întrebat:

Am instalat advanced system care 14 si l-am activat cu o keie. In program am scanat, am mai instalat driver booster si am dat update si Iobit instaler, am facut cateva aplicatii sa nu mai fie ornite la startup (odata cu windows-ul) si mai multe...
Am scanat si am bifat toate casutele, dupa mi-am reaprins pc-ul ca sa vad cat de bine merge...wow...merge de 10 ori mai bine!
Problema este ca acum advanced system care pe desktop imi arata "performance monitor" deci aplicatia mai este dar pe desktop aplicatia nu mai are poza si cand aas pe ea imi zice "this app can't run on your pc, to find a version for your pc, check with the software publisher" si nu inteleg de ce arata asa adica mai devreme a mers si acum nu mai merge! Ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns:

Poate ai windows 7 si de aia ai eroarea aia... ori trebuie sa faci compatibilitate la program, sau cum a zis mai jos poate reinstalezi

| marinaru777 a răspuns:

Daca ai antivirus si crack cred ca ti a sters crackul si trebuie reinstalata aplicatia.

| Skarr a răspuns:

Incearca sa o reinstalezi poate isi revine. Poate a aparut o versiune noua habar n am. Eu nu am avut probleme cu el in 2 ani de cand il folosesc.