Pe linkul dat pe mine ai o casuta in care apare "OS:...". Aici alegi sistemul de operare instalat in calculatorul tau.
Ar trebui sa vezi si "NVIDIA nForce MCP73 System/VGA Drivers". Asta e pachetul de baza care are driverele pentru sistem si vga (drivere video). Va trebui sa astepti descarcarea, caci are peste 150 de mb.
Placa ta de baza se numeste Ms-7366. Din cate stiu sp3 ar trebui sa vina cu drivere preinstalate, inclusiv pentru internet. Ce fel de conexiune ai? Se autoconfigureaza (cum e LAN) sau trebuie configurata manual (cum e la RDS, cu username si parola). Pentru a te asigura ca lipseste ceva, intra in "My Computer", "Properties", "Hardware", "Device Manager", iar in fereastra aparuta observa daca exista vreun rand insotit de semnul exclamarii galben, care indica o problema cu driverele. Pentru net, cel mai des intalnit e "Ethernet Controller" cu semnul exclamarii. Vezi la tine ce se observa. Ce apare cu galben notezi si vii sa ne spui.
Aici gasesti pachetul de drivere compatibile cu placa ta de baza:
http://www.msi.com/product/mb/P6NGM-L.html#/?div=Driver&os=XP%2032
Alegi sistemul de operare si descarci ce ai nevoie.
Da, inseamna ca ai nevoie de driverul pentru internet, pe care ar trebui sa-l gasesti in pachetul indicat de mine. Daca nu reusesti sa te descurci, voi descarca si eu pachetul, sa ma conving ca driverul pentru net e prezent. Daca nu exista, va trebui sa-l cautam in alta parte (desi site-ul oficial ar trebui sa ti-l puna la dispozitie). Deocamdata descarca driverele si instaleaza-le.
Pe linkul dat pe mine ai o casuta in care apare "OS:...". Aici alegi sistemul de operare instalat in calculatorul tau.
Ar trebui sa vezi si "NVIDIA nForce MCP73 System/VGA Drivers". Asta e pachetul de baza care are driverele pentru sistem si vga (drivere video). Va trebui sa astepti descarcarea, caci are peste 150 de mb.
Descarca programelul asta gratis, instaleaza-l, il deschizi, te duci un stanga pe "motherboard", iar in dreapta scrii ce vezi acolo la:
-Manufacturer.
-Model.
Functie de asta, sunt toate driverele.
https://www.piriform.com/speccy/download
(varianta din stanga-gratis)
MSI g71 1731 j24, am mai gasit un nume de la placa de baza mi se pare. Va rog frumos, dau funda