| MarioStrepede125 a întrebat:

am intrat pe toate site-urile posibile si scrie ca download-ul meu este de 165mb/sec, adica prind 165 mega Bite pe secunda. Si cand descarc ceva merge in Ko kilobite, pe orice site am intrat, adica ce are, am nevoie de ajutor pls!
DAU FUNDA CARE MA AJUT PLS SO MUCH.
ps: sunt la digi!

2 răspunsuri:
| Legion7X a răspuns:

Nu îți dă corect.

Eu toate filmele pe care le descarc, le descarc foarte repede. 1, 8 MB/s sau 7MB/s. Depinde de seeds. Dacă descarci cu 150, 8 kilobytes/s astepti 3 zie sau mai mult or se oprește downloadul. 165MB/s este ultra viteză.

| Feitan a răspuns:

Cand verifici viteza de internet o sa iti afiseze o valoare aparenta, deci trebuie sa imparti valoarea obtinuta la 8 ( intre 8-10 nu mai stiu sigur ), tu normal ar trebui sa descarci cu maxim 20 mb/s (nu e batut in cuie poti sa depasesti valoarea asta cu mult daca descarci de pe o platforma buna cum ar fi Origin, Battlenet etc... astea sunt cazuri speciale), dar conteaza mult si de unde descarci (cat de bun/aproape/liber este server-ul de pe care descarci ).
Ce ar mai putea sa iti limiteze viteza de download ar fi Hardiskul ( cu toate ca trebuie sa fie jalnic sa se intample asta, dar m-am gandit sa iti spun totusi).