| Gabi16 a întrebat:

am luat ceva program de pe google SpeedFan se numeste, iar cu ajutorul lui am aflat temperatura procesorului si placii video si ceva legat de coolere.As dori sa stiu daca temperatura si restul sunt in regula? Va intreb deoarece pc-ul meu parca nu mai merge ca si prima data cand l-am cumparat.Tin sa mentionez ca poza e facuta in timp ce ma jucam jocul StarCraft 2. Pc-ul este format dintr-un i5-4570,GTX 750 ti 2gb ddr5, si 8GB RAM.Cand ma joc jocul StarVraft 2 parca nu mai e aceeasi fluiditate ca la inceput, sa mearga fin, si am recurs la aceasta varianta cu acest program.Multumesc Aceasta este poza http://s16.postimg.org/uqdyc9y7p/Untitled.png

4 răspunsuri:
| pbsolver a răspuns:

SpeedFan este un program de monitorizare a temperaturilor. Nu afecteaza in niciun fel performantele PC-ului tau. Este un program bun, isi face treaba.

| Gabi16 explică (pentru pbsolver):

Eu nu ma refer la program, ma refer la ce rezultate au iesit, nu ai vazut poza?

| pbsolver a răspuns:

Am ignorat din start temperaturile, am presupus ca stii ca ai senzori de temperatura buliti pe placa de baza. totusi apropie mana de radiatoarele de pe placa de baza (daca le atingi si au temperaturile alea s-ar putea sa te alegi cu basici) si vezi daca degaja caldura mare. de obicei la temperaturile alea ceva se prajeste, ori northbridge ori southbridge...