Cum adica politia ce o sa faca? Pai o sa vezi daca rezolva ceva sau nu. Daca politia nu poate rezolva cine crezi ca tear mai putea ajuta cun amarit de telefon.Mergi la politie fa reclamatie, ai adresa unde ai trimis acel telefon deci politia poate gasi pe respectivul si sigur ala a mai facut magarii de genul asta.Insa probabil nimeni nu la reclamat si uite asa omu a scapat. Daca politia isi face treaba ala sigur o sa aiba mari necazuri.Acum nu stiu cumsta treaba cu politia romana si cit de harnici sint si binevoitori sa ajute populatia de pungasi.Si de altadata nu mai fa aschimburi de genul asta decit fata in fata.Citi ani ai asa ca idee? Uite ce face maruntisurile din voi, in loc sa puneti mina pe o carte ceva va ocupati cu telefoane cu timpenii si mai luati si tepe.Pai daca puneai mina pe o carte si aveai mintea deschisa te asigur ca nu ti se mai intimpla chestia asta.Dar asta e ce sa-i faci daca asta va place asta faceti.Telefoane,cluburi,baruri si cam atit.
Trebuia sa faceti schimbarea personal.Nu asa, prin curier.Ai luat teapa.Invatatura de minte.
De obicei schimburile de bunuri nu se fac fata in fata? Cum sa faci schimb de bunuri la distanta? Eu nu aveam incredere decat daca stiu persoana respectiva.
Nu rezolvi nimic atata vreme cat nu exista un contract/intelegere scrisa.
Data viitoare nu deschide coletul decat in fata curierului. Daca nu esti multumit de colet nu-l accepti si gata.
Poti face o plangere la politie si cam atat
altadata trimite cu ramburs telefon (sau ce o fi)
Ce rezolv daca fac plangere?
Daca telefonul tau este un model mai nou, este uramarit prin GPS.te poti duce la politie si il dai disparut sau furat sau etc...si politia gaseste nr de telefon a persoanei care iti foloseste telefonul.SuCes
Rezolvii eu stiu un baiat care a facut la fel si i la adus politia dupa 6-7 luni