In primul rand nu ti-as recomanda sa il piratezi adica pe intelesul tau sa-l descarci de pe internet deoarece poate veni cu virusii gata instalati. Ti-as recomanda sa cumperi sau sa imprumuti de la un prieten un CD cu windows. Daca il imprumuti si nu merge licenta ii poti baga un loader cum ar fi RemoveWAT.exe dar pana la asta mai e. Evita sa descarci sisteme de operare (ex: windows, ubuntu) de pe internet ca faci mai rau daca sunt deja virusate. Costa cam 100-200 lei un CD cu windows pe care il gasesti in orice magazin cu electronice. Si inca un sfat ar fi sa nu mai dai click pe link-uri de la persoane necunoscute sau care nu stii ce sunt. Intreaba daca sunt din partea lor si ce e. Succes! Funda?
Nu-mi apare funda in pana mea...deabia astept sa schimb windowsu'...defapt, pana pe 21 ca dupa imi iau tel si ma cac pe el de wondows.
Pe un telefon nu poti face ce faci pe un PC. Ma rog, cand iti iei ceva nou 1 luna, 2 te inteleg. Dar dupa vei vrea sa mai intri iar pe PC. Sper sa reusesti sa il schimbi si daca intamini probleme nu ezita sa ma intrebi. Cat de funda, incearca si maine, de tot nu apare dao drk
Cred ca am scapat de virus, parca merge la fel laptop-ul. Si as vrea sa imi iau si un laptop, dar mai mult un telefon. Am buget de 30 mil, oentru ca tocmai am vandut un laptop mai vechi. Ma poti indruma spre un laptop de maxim 11 mil si un telefon de 20-19 mil? Sunt disperat....mai sunt 2 zile si vine BlackFriday. Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5, Lg G3...nu stiu ce sa aleg.