| nytro233 a întrebat:

Salut TPU,am mare nevoie de ajutor,cand dau pe un fisier imi apare popup-ul ala UAC si cand dau yes nu merge,imi da connect a smart card, ce inseamna asta?

Răspuns Câştigător
| vatco a răspuns:

Inseamna ca ai facut niste setari si pentru a putea instala, rula anumite programe iti trebuie drepturi de administrator. drepturi ce trebuie confirmate prin parola sau un acces card..cum ar fi cititor de amprente, un card special, un stick usb cu un soft special..pe pc esti administrator sau doar user? incearca sa dezactivezi UAC.din control panel, user accounts, change UAC settings, never notify.

| nytro233 explică (pentru vatco):

Sunt user...si nu pot sa ma fac administrator pentru ca imi da popupul ala cu smart card. Exista alta metoda?

| vatco a răspuns (pentru nytro233):

Incerarca sa dai log off si in loc sa apesi pe userul tau apasa ctrl alt del, o sa iti apara o casuta unde trebuie sa pui user si parola..la user pui administrator si la parola incearca sa nu pui nimic. daca nu este parolat userul admin o sa poti intra in administrator, de acolo poti schimba UAC pentru toti userii.

Sunt pe laptop, Asus, tastatura in germana, stii cumva care e tasta delete? am incercat Fn + num lock dar nimic. Poate stii tu.As ramane dator.

| vatco a răspuns (pentru nytro233):

Salut.spune-mi ce model de Asus este sa pot sa vad ce fel de tastatura are..are taste numerice in partea dreapta? löschen sau streichen e delete in germana..incearca sa cauti un buton in partea dreapta in colt.

Numai conteaza.Am resetat windowsul, si vreau sa iti multumesc tie. Dintre toti tu mi-ai dat cele mai utile sfaturi, daca ai nevoie de ceva si eu te pot ajuta doar imi trimiti mesaj.

6 răspunsuri:
| Ax3LdeV a răspuns:

Blocheaza auto popup