| Tătar_George_1994 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor. Orice fac imi apare aceasta eroare http://i.imgur.com/ThcDuBS.jpg. Nu pot sa opresc aceasta eroare, apare singura si e foarte deranjant. Va rog spuneti-mi ce sa fac. Sunt disperat in a gasi o solutie. Multumesc, dau funda.

9 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Probleme posibile:
Windows și soft modificat cu malware și îmachetat aiurea după modificare, ce l-ai furat pe fileliste sau torenze(aceeași seederi și ca și cei de pe fileliste, deci sursele sunt identice)(acolo numai seederi ce dețin soft contrafăcut stau, de aia fac seed moca ca să va infcteze calculatoarele cu keylogerele lor sau cu viruși capabili de a lansa atucir informatice pe serverele de SSL ale băncilor în special folosindu-se de calculatoarele voastre, etc)
Windows legitim activat ilegal cu tâmpeniile de pe Google, ce îți infecteaza sectorul de boot cu3 troieni din care 2 cam periculoși pentru conturile și parolele tale din calculator.
Remediu
Prima dată încearca să dai open with și să selectezi manual cu ce aplicație să se deschidă fișierul ce vrei să îl deschizi, etând să se deschidă permanent cu aplicația aia
Dacă observi că problema persistă adică după restart iar îți dă open with la fișierul ce l-ai setet anterior sa se deschidă cu aplicația respectivă procedează așa:
Descarcă și scrie pe un Cd Avira rescue system
Dezinfecteaza datele dincalculator butând cu acest antivirus
Obține o copie legitimă de Windwos de aici:
http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Windows-7.shtml
NU folsii Ultimate-ul, chiar dacă cunoscuții tăi zic(aiurea) că este cel mai bun.real Nu este! Precis și ei îl au din spirit de turmă că așa i-o fii învațat un habranist ce ar merita picoare în dos pentru asta.
NU îl activa ilgal cu tâmpenii de pe google.Astea îți vor infecta sectorul de boot al calculatorului cu 3 troieni, din care 2 cam periculoși pentru datele personal, deoarece le port fura făra ca tu să ai habar de asta.De asta îs puse moca pe google la free download.

Degeaba tot resoftezi calculatorul cu aceași copie de Windows aau îl schimbi cu un kit ce provine tot din aceeași sursă sau nu repari daunele produse de virușii instalați cu bună știința în sistem, că nu obții nici un rezultat.
Succes

| K0sti a răspuns:

Da o devirusare full cu Kaspersky!

| Dennisz a răspuns:

Ai o eroare in System32.
Poti reinstala windows-ul sau poti folosii un DLL Fixer.(cel de pe urma costa bani, nu prea gasesti freeware.)

| Tătar_George_1994 explică (pentru Dennisz):

Am reinstalat windows-ul si tot apare. Nu mai stiu ce sa fac.

| Dennisz a răspuns (pentru Tătar_George_1994):

Ai instalat acelasi Windows, care l-ai avut?
Este posibil ca windows-ul sa aiba o eroare din sistem, chiar si pe CD/DVD.
Incearca sa schimbi windows-ul.(Cand spun asta ma refer sa pui 8, daca ai avut 7 sau 7 ultimate daca ai avut professional, NU sa reinstalezi acelasi windows).

| Tătar_George_1994 explică (pentru Dennisz):

Am avut win 7 ultimate si am pus pro. Degeaba crying.

| Dennisz a răspuns (pentru Tătar_George_1994):

Incearca sa pui din nou, si ai grija ce programe instalezi, cum stergi folderele.
Si vezi sa iti pui antivirus.
In ultima instanta, pune un windows 8, doar de proba... daca nici asa nu merge, inseamna ca problema ta este hardware(piese, probabil ceva defect) nu software.

| SilverF8ith a răspuns:

Buna ceva incearca sa acceseze acest Dll poate fi de la un joc care este copiat si nu instalat sau este un virus care incearca sa aceseze o resursa care nu o mai gaseste incearca sa intlezi un antivirus bun scan si vezi apoi daca problema persista incearca sa formatezi partitia C: unde este windowsul si apoi driverele si daca apare eroare inseaman ca este de la windows Bafta!

| MarianCristianChisC a răspuns:

Poti instala din nou windowsul si aceasta mai apare de la setarile facute recent sau jocuri, programe, folder sters