| craiovaoltenia1234 a întrebat:

am net de la romtelecom prin modem mobil, iar de ceva vreme imi tot cade netul adica il conectez sta vreo 10-15 minute si cade, il reconectez iar sta vreo 10-15 minute si iar cade. Cateodata merge fara sa cada si 3 ore, cateodata cade dupa 3 minute, nu stiu ce sa ii fac.Mentionez ca atunci cand deschid google imi detecteaza antivirusul o infectie la fisierul google chrome din PC. l-am scanat de multe ori si nu gaseste virusi.ce sa fac? trebuie reinstalat windowsul?(il am de 1 an si jumatate bagat).dau funda! P.S. eu folosesc si un prelungitor de modem, cu ajutorul caruia dau modemul pe fereastra deoarece in casa nu am semnal.

4 răspunsuri:
| AdrianBoss17WOLF a răspuns:

Inceatrca sa reinstalezi driverele
Vezi daca le-ai conectat bin la prelungitor
Vezi daca ai semnal constant.

| xIndifferent a răspuns:

Da, incearca sa reinstalezi windowsul, dar inainte de asta, dezinstaleaza modemul(programul cu prin care te conectezi) apoi instaleaza-l din nou. Daca tot persista aceasta "eroare" si dupa instalarea windowsului (sau poti face si inainte de instalarea windowsului) SUNĂ la cei de la Romtelecom! Succes!

| alexutzu1981 a răspuns:

Daca ai windowsul de peste 1 an iti recomand sa formatezi partitia cu windowsul si sa reinstalezi totul nou pentru ca oricum dupa aceasta operatiune iti va merge compu mult mai bine. Ocazional verifica si prelungitorul sa faca bine contact pentru ca mufele se slabesc cu timpul. De asemenea ai grija sa nu expui modemul direct la soare pentru ca el oricum se incalzeste foarte tare si daca il mai tii si in soare nu mai face fata si se reseteaza. Am vazut aceasta problema cand il utilizam mai intens se supraincalzea si se deconecta singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a mers bine vreodata acel modem? Ce viteza aveai cand ti-a mers bine? Calculatorul e vechi? Mai esti in perioada de contract cu cei de la romtelecom?