In primul rand vezi in menu/sistem/subtitrare, este acativat. Daca mkv-ul contine mai multe subtitrari, cand apesi pe telecomanda tools, o sa-ti apara o setare in plus cu care poti alege limba.Aceiasi setare in plus iti apare si daca mkv-ul are mai multe piste(limbi)audio.Eu am observat la al meu o chestie ciudata, daca mkv-ul are integrat un numar mai mare de subtitrari, TV-ul nu vede dacat vreo 5-6.Cu subtitrarile atasate, daca are aceiasi denumire, TV-ul "papa" tot in afara de cele 3d idx/sub.Toate astea sunt valabile pentru generatia ES.
Ia filme de pe net care au subtitrarea built in. De obicei se regasesc in format mkv, si subtitrarea nu are cum sa ti-o mai piarda televizorul.
PS: in sec 21 tu vrei subtitrari? Comeon... Daca nu te uiti la prostii coreene ai scazut in ochii mei.
Pai in primul rand subtitrarea trebuie sa aiba exact acelasi nume ca fisierul cu filmul (de exemplu daca este "film.avi", subtitarea trebuie sa fie "film.sub"). acum depinde si ce subtitrari suporta: poate suporta fisiere de tip "sub", fisiere de tip "srt" sau ambele. oricum numele la fisierul cu subtitrare trebuie sa aiba acelasi nume ca fisierul cu filmul respectiv
Degeaba schimbi numele la subtitrare. Tv-ul tau nu le recunoaste. Ia filme format DVD-RO, HD-RO.sau orce alt format atat timp cat subtritrarea e integrata in film, nu un fisier separat, o sa iti mearga garantat. Vezi ca unele filme au integrate mai multe subtritrari si trebuie sa selectezi tu limba.
Multumesc pentru raspunsuri, faza cu numele l-am incercat nu a mers, faza cu mkv am bagat mai multe filme toate aveau mai multe subtitrari ori o lua pe engleza orice in afara de romana ori nu o lua, si sa nu recunoasca ce dracu e nou tv ultima generatie am dat o groaza de bani pe el
Si m-am uitat la tv la meniu peste tot nu gasesc sa selectez subtitrarea
p.s : http://www.emag.ro/......EJ3FTBBBM/ acesta e tv