Daca e numele, adresa, etc. ale tale puse, poti sa le ceri la FB sa iti redea acces la cont, daca nu, adio!
Poți afla parola email ului, dacă mai ți minte numele email ului. Trebuie să încerci să te conectezi, evident că nu o să meargă, deoarece nu mai știi parola, iar tu dai pe " am uitat parola ", iar de acolo e posibil să îți ceară numărul de telefon ( sper că mai ai același număr ) și o să îți trimită un mesaj cu un cod, scrii codul, iar apoi schimbi parola cu una nouă. ( Dacă nu te descurci, îți pot explica mai bine )
Iar cu ajutorul email ului, îți poți recupera contul de Facebook.
M am gandit la aceeasi chestie
Parola de la email chiar nu o mai stiu...ar trebui sa imi iau adio de la contul alanu cred ca am ce sa i mai fac
Numele de la email îl mai știi? Dacă știi numele, poți pune o parola nouă fără să știi parola veche. Asta am încercat să explic mai sus.
Atunci numai ai nici o șansă sa recuperezi nimic daca numai stii parolele si emailul cu care ti ai facut vechiul cont de Facebook nu ai cum sa il mai ai, dar daca stii ca esti uitucă si zapacită, scrie pe o agendă parole emailuri cu care i ti faci conturi si te loghezi, ca uite acum cum cauti ca nebuna acul in carul cu fîn, cautăl.
Atunci când îti faci un cont de mail, îți cere și un nr de telefon. Nu sti mailul, dar ce număr de telefon ai băgat, atunci când l-ai făcut? Adu-ți aminte nr de telefon și se poate recupera și parola sau numele de utilizator.
https://login.yahoo.com/?
Se poate recupera cu nr de telefon înregistrat în baza de date a yahoo mail, numai dacă nr de tel este permanet mereu. Cineva a avut 4 emailuri cu același număr de telefon dar nume de utilizator diferite. Atunci când am băgat numarul de telefon pentru cineva, mi-a arătat toate conturile vechi de mail cu diferite nume de utilizator. Aș fi putut descoperi și parolee tot prin prisma numărului de tel, dar acel individ a vrut să îi fac un mail nou diferit de celelalte.
Andrei1124 întreabă: